Casa din filmul „Poltergeist” este de vânzare, dar „fără fantome”. Imobilul se vinde prima dată în 45 de ani

Casa din filmul „Poltergeist” este de vânzare, dar „fără fantome”. Imobilul se vinde prima dată în 45 de ani

O casă cu două etaje din Simi Valley, cu propriul său statut de celebritate ca fiind casa Poltergeist, este pe piață pentru prima dată în 45 de ani.

foto casa din filmul Poltergeist

Casa din filmul „Poltergeist” este de vânzare

Casa de pe Roxbury Street a avut un rol principal în filmul Poltergeist din 1982 , unde o trupă de fantome a lucrat pentru a speria și a speria familia Freeling din casă, deoarece aceasta a fost construită pe un fost cimitir, transmite CBS News .

Agentul imobiliar Lauren Murdock listează casa construită în 1979 la prețul de 1.174.999 de dolari și spune că aceasta este pregătită să primească o nouă familie, „fără fantomele”.

Se spune că locuința de 2.373 de metri pătrați este foarte iubită de proprietarii inițiali și are un design bine gândit, „perfect pentru divertisment, relaxare și pentru a trăi cea mai frumoasă viață a ta”.

Casa cu patru dormitoare și două băi și jumătate are un living spațios cu ferestre mari, o sală de mese formală care duce la o bucătărie și un șemineu în camera de familie, care include un spațiu de birou încorporat.

Cele patru dormitoare sunt la etaj, cu tavane boltite și o cadă uriașă în dormitorul principal și în baie.

Există un garaj pentru trei mașini, o piscină, un jacuzzi și o curte pe terenul de aproape 1000 de metri2.

În descrierea anunțului, se spune că locuința este aproape de școli, parcuri, magazine, restaurante și aproape de autostrada 118.

Foarte mulți internauți au postat imagini pe rețeaua de socializare X cu listarea imobilului sau cu casa în sine, susținând că sunt fericiți pentru faptul că această clădire se va vinde, sau chiar că și-ar dori să o cumpere, însă alții au făcut haz de necaz legat de scene din filmul horror care au fost filmate în incintă.

Casa POLTERGEIST este de vânzare pentru prima dată în istorie, iar listarea este hilară.. *aceasta* este casa de film pe care mi-aș dori-o”, a scris un ulitizator, pe când altul a scris „Piscina este inclusă, cadavrele sunt opționale”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanca Jordan Chiles rămâne cu bronzul olimpic în sertar: COSR, anunț de ultima oră

2 Bulai a fost dat afară din casă de soție, o fostă studentă

3 VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

4 Cazul Crin Antonescu / S-a luptat cu securiștii până a ajuns să-i propună candidați la prezidențiale

5 Generalul Sîrskîi are o nouă veste proastă pentru Rusia