Carmen Negoiță de la Asia Express s-a despărțit de iubit. Cum își dorește să fie viitorul său partener

Carmen Negoiță de la Asia Express s-a despărțit de iubit. Cum își dorește să fie viitorul său partener

Povestea de dragoste trăită de Carmen Negoiță cu bărbatul alături de care se afișa la începutul acestui an a luat sfârșit, iar fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță este din nou sigură.

Carmen Negoiță. FOTO Facebook Carmen Negoiță

Carmen Negoiță. FOTO Facebook Carmen Negoiță

Concurenta de la Asia Express știe acum cum ar trebui să fie viitorul său partener, potrivit spynews.ro , pentru o relație care să o facă fericită.

Deocamdată, faptul că este singură nu o deranjează, ci din contră, o ajută să se focusese pe proiectele profesionale, potrivit mărturisirilor făcute de femeia de afaceri pentru sursa citată.

Mai mult, spune Carmen Negoiță, tocmai această conjunctură i-a permis să concureze la Asia Express, acolo unde a făcut echipă cu sora sa.

Influencerița consideră că, atunci când participi la o astfel de competiție, este foarte greu să te desparți de partenerul de acasă, iar cei care optează să meargă în cuplu trec prrin provocări intense.

Nu exclude însă o viitoare relație, pentru care are câteva criterii. Își dorește ca viitorul iubit să știe să o controleze și să o domine, însă subtil, dar să-i dea totodată ideea de libertate și să nu încerce niciodată să o pună mai prejos, potrivit Spynews.

Carmen Negoiță: „Mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie”

Amintim că, anul trecut, Carmen Negoiță a trecut peste de inhibiții și a pozat complet goală, după ce a decis să se alăture proiectului F.A.C.E, al lui Vali Bărbulescu, un demers împotriva body shaming-ului și bullyingului emoțional.

„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii”, a spus atunci Carmen Negoiță, care a postat fotografiile pe contul ei de socializare, spre surprinderea celor care o urmăresc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Se întâmplă ceva cu Donald Trump?

2 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Lucrătura e gata / Vlad Gheorghe anunță excluderea din Partidul DREPT a cinci dintre cei zece deputați

5 Priviți, un zid s-a prăbușit peste mașini, într-o parcare din București! Incidentul s-a petrecut înainte de cutremur