Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

Un german în vârstă de 22 de ani, jongler profesionist și călător prin lume de la vârsta de 15 ani, a vizitat 190 de țări din cele 195 din lume și, pe lângă locurile preferate, le-a enumerat și pe cele de la polul opus, nominalizând o țară europeană la categoria orașe urâte.

Luca Pferdmenges a explicat, printre altele, care destinații sunt, în opinia sa, subestimate și supraestimate, potrivit Daily Mail .

Sfatul său de top pentru turiștii care doresc să exploreze țări europene este să nu se rezume la cele mai populare destinații de vacanță.

Luca Pferdmenges. FOTO Facebook Luca Pferdmenges

Luca Pferdmenges. FOTO Facebook Luca Pferdmenges

Nu mergeți doar în Franța, Italia, Grecia și Spania. Există alte 40 de țări care merită explorate”, recomandă el.

Tânărul aventurier spune că a fost surprins să constate cât de ignorate sunt multe dintre cele mai pitorești țări europene.

„Este surprinzător cât de puțin recunoscute sunt locuri precum Muntenegru sau Slovenia. Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase țări din lume - și ieftine - dar nimeni nu le vizitează”.

„Aici te simți foarte nesigur noaptea”

Tot referitor la bătrânul continent, tânărul a mărturisit și care sunt țările europene pe care le consideră a fi cele mai periculoase (după ce le-a vizitat pe toate) și a nominalizat țara aflată la coada clasamentului preferințelor sale: Belgia.

După părerea mea, aici te simți foarte nesigur noaptea - și mă refer la Bruxelles. Și multe dintre orașele belgiene sunt, de asemenea, destul de urâte. Gri și depresive, mai ales iarna”, a spus Luca.

Când vine vorba despre cele mai periculoase locuri din Europa, tânărul are și câteva sugestii:

Evitați Bruxelles Nord noaptea. Dar nici Parisul, Londra sau Frankfurt nu sunt mult mai bune noaptea!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

2 SISTEMUL e mai tare? / judecătoarea Jderu din dosarul în care se judeca contestațialui Coldea față de controlul judiciar a fost înlocuită!

3 „Am văzut ce nu se mai vede în Franța”

4 Ce a dezvăluit descifrarea unei tăblițe vechi de 4.000 de ani

5 Cu cine a confundat germanul ăsta România?