Cardurile pentru alimente, încărcate cu o nouă tranșă de 250 lei

Cardurile pentru alimente, încărcate cu o nouă tranșă de 250 lei

Guvernul va aproba continuarea programului pentru persoanele aflate în situaţii defavorizate prin acordarea unei noi tranşe de 250 de lei pentru produse alimentare şi mese calde, a informat, joi, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

cardurile vor fi încărcate cu bani FOTO: arhivă

cardurile vor fi încărcate cu bani FOTO: arhivă

Marcel Ciolacu a declarat, joi că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene primeşte în plus 650 de milioane de lei pentru susținerea persoanelor defavorizate.

Continuăm un program important, cu un impact social major pentru persoanele aflate în situaţii defavorizate, pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar şi persoanele cu dizabilităţi. Le acordăm o nouă tranşă de 250 de le i pentru produse alimentare şi mese calde. Peste 2,5 milioane de persoane vor încasa banii în august aşa că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene primeşte în plus aproape 650 de milioane de lei", a declarat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii