Captură impresionantă a polițiștilor italieni: Au prins un român cu 121 de telefoane furate

Captură impresionantă a polițiștilor italieni: Au prins un român cu 121 de telefoane furate

Peste 100 de telefoane mobile furate au fost găsite după ce un român ar fi încercat să le introducă ilegal în Italia. Acesta le-ar fi furat de la un festival din Elveția.

foto telefoane vechi, stricate

Un român a fost prins în timp ce încerca să intre în Italia 121 de telefoane furate FOTO Arhivă

Arsenalul de 121 de telefoane - inclusiv 71 de iPhone-uri și 29 de dispozitive Samsung - a fost descoperit învelit în pachete de folie într-o pătură groasă în bagajul suspectului, în timp ce acesta încerca să intre în Milano la bordul unui tren din Zurich, Elveția, transmite news.sky.com .

Poliția de la vama din Chiasso, Elveția, a descoperit că toate telefoanele fuseseră pierdute sau furate în timpul festivalului de muzică dance Street Parade din Zurich, care a avut loc în orașul elvețian pe 10 august.

Suspectul - un cetățean român în vârstă de 40 de ani - a fost arestat la fața locului pentru primire de bunuri furate, a declarat poliția.

Acum se fac eforturi pentru a returna telefoanele proprietarilor de drept.

Furtul de telefoane a devenit o problemă în întreaga Europă, inclusiv în Regatul Unit.

Săptămâna trecută, un bărbat care a folosit o motocicletă electrică pentru a smulge 24 de telefoane într-o singură dimineață în Londra a fost închis pentru doi ani.

Sonny Stringer, în vârstă de 28 de ani, a fost numit de poliție „ cel mai notoriu hoț de telefoane din Londra ” la momentul pronunțării sentinței sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

2 O fată de 12 ani a fost violată de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii pe care o avea iubitul său

3 Un pilot rus de drone a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofițerilor

4 Curg sesizările referitoare la comportamentul inadecvat al lui Marius Pieleanu faţă de studente. Cristian Pîrvulescu a confirmat

5 Au intrat și americanii în Rusia? O imagine controversată cu „băieții în Kursk” i-a enervat pe ruși: Gruparea privată FOG luptă alături de ucraineni