Cântărețul Randi, prins drogat la volan. Acesta consumase cocaină și cannabis

Cântărețul Randi, prins drogat la volan. Acesta consumase cocaină și cannabis

Cântărețul Randi a fost prins în luna februarie conducând drogat. Artistul a refuzat testarea cu aparatul drugtest, însă la analizele de sânge a reieșit că a consumat substanțe psihoactive.

Randi  jpg

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localităţii Săftica, căruia i-au solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru stabilirea eventualei prezenţe în organism a substanţelor psihoactive", anunţă duminică IPJ Ilfov.

Buletinul de analiză toxicologică al Institutului Național de Medicină Legală confirmă prezența în organism a substanțelor psihoactive. Potrivit unor surse, acesta consumase cannabis și cocaină înainte de a urca la volan , scrie Observator .

Ca urmare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive asupra cântărețului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Loredana, noi imagini ale scufundării în abis...

2 VIDEO Spectacolul de operă cu sex nesimulat se joacă acum cu casa închisă!

3 N-are dreptate Rareș Bogdan când spune ceea ce spune?

4 Priviți, o nouă mostră de prefăcătorie și fățărnicie...

5 Da, este Daniela Crudu...