Când va afla Simona Halep dacă i se dă wildcard la Wimbledon. „Primim și jucători care au avut probleme cu dopajul”

Când va afla Simona Halep dacă i se dă wildcard la Wimbledon. „Primim și jucători care au avut probleme cu dopajul”

Simona Halep și-a câștigat dreptul de a juca din nou, după ce a avut succes la TAS, dar revenirea sa pe teren a fost afectată de accidentări. Doar două partide a disputat sportiva de 32 de ani din luna martie, miza fiind acum participarea la Wimbledon. De unde vin vești bune, deocamdată.

Simona Halep speră să scape de accidentările care nu-i dau pace . Foto Facebook

Simona Halep speră să scape de accidentările care nu-i dau pace . Foto Facebook

Jucătoare de pe locul 1139 WTA va afla pe 19 iunie dacă va primi wildcard la All England Cup, turneu care se va desfășura între 1 și 14 iulie. Sally Bolton, președintele executiv de la Wimbledon, a anunțat data la care wildcard-urile vor for fi înmânate de către comisia responsabilă. „Comitetul nostru responsabil de wild card-uri se întrunește și ia aceste decizii, încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a spus Sally Bolton, conform tennisuptodate.

Nicio restricție pentru jucătorii care și-au ispășit pedeapsa

Simona Halep a primit o veste bună din partea lui Deborah Jevans, președinta turneului londonez. Aceasta a spus că odată ce un jucător de tenis și-a ispășit suspendarea cauzată de dopaj poate concura la Wimbledon. „Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de doping este liber să concureze în circuit și Comitetul va ține cont de performanțele acestuia”, a declarat Deborah Jevans.

Politica englezilor este total diferită de cea de la Roland Garros, unde organizatorii se feresc să invite jucătoare care au fost implicate în scandaluri de dopaj, așa cum au făcut în acest an cu românca și în trecut cu Maria Șarapova.

De la reducerea suspendării, Simona Halep a jucat doar la Miami și la Trophee Clarins, câte o partidă Chiar dacă încă se recuperează după accidentarea suferită în meciul cu McCartney Kessler, de la Paris, românca vrea să participe și la Wimbledon, competiție pe care a câștigat-o în 2019.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii