Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

Când strugurii sunt acri... „Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească” / Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

Întrebat despre situația în care se află Simona Halep (32 de ani), Ion Țiriac (85 de ani) a făcut o radiografie a tenisului feminin actual.

Ion Țiriac: ”Atenție: tenisul a devenit un concurs de vânătoare

Chestionat în legătură cu șansele Simonei Halep de a se întoarce în fruntea ierarhiei WTA, Ion Țiriac a oferit o declarație tranșantă. Omul de afaceri consideră tenisul feminin s-a schimbat radical, iar noul val de jucătoare i-a dat o viteză ”supersonică” sportului alb.

Astfel, Halep are o misiune foarte dificilă, dacă nu imposibilă, în încercarea sa de a ajunge din nou în top.

În special în ziua de astăzi, când vezi puștoaice la 18-19 ani care au 1,85 metri înălțime și care îți lovesc mingea cu 200 km/h… jucătoare care nu știu să scrie sau să citească, dar pleznesc mingea de nu o vezi...

Atenție: tenisul a devenit un concurs de vânătoare. Nu mai e Năstase, să îți facă mingea... Nu mai există, la viteza asta. Nu ai cum să tai picioarele nimănui, ca să fugă mai încet. Nu ai cum să le iei rachetele din mână”, a declarat Ion Țiriac, citat de Prosport .

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris au primit autoturisme personalizate de la omul de afaceri Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment organizat la Ţiriac Collection.

În total, Țiriac a oferit 22 de mașini marca Hyundai Ioniq 5, în valoare de peste 30.000 de euro fiecare. Printre cei premiați s-a aflat şi gimnasta Sabrina Maneca-Voinea, clasată pe locul 4 în finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii care au câştigat două medalii olimpice la Paris, David Popovici, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Ancuţa Bodnar și Simona Radiş, au primit câte două autoturisme.

România a cucerit nouă medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, 3 de aur, 4 de argint şi două de bronz.


Citește și:

populare
astăzi

1 A recrutat online zeci de bărbați pentru a-și viola soția, după ce a drogat-o. Femeia a fost abuzată timp de 10 ani

2 „Atât s-a putut / ” Poliţistă din Teleorman, cercetată disciplinar în urma unor imagini apărute pe Internet

3 O familie din București se chinuie de doi ani să dovedească că nu a făcut un credit la IFN-ul fiicei lui Dan Voiculescu

4 Prima reacție a tânărului bătut de un polițist în propria mașină: „O să-l acționez în instanță. Era să fie mușamalizat cazul"

5 Țiriac, exploziv / a pus performanțele Serenei pe seama dopajului! Metoda Williams, descrisă detaliat