Când se adaugă, de fapt, borșul în ciorbă. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Când se adaugă, de fapt, borșul în ciorbă. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Originea borșului poate fi urmărită în istoria Europei de Est, având rădăcini adânci în tradițiile culinare ale unor popoare precum românii, ucrainenii, rușii și bulgarii.

Borșul dă ciorbei un gust special. FOTO Shutterstock

Borșul dă ciorbei un gust special. FOTO Shutterstock

Procesul de fermentare naturală, care implică utilizarea de legume precum varza și sfecla roșie, a fost folosit în aceste regiuni încă din perioada medievală.

Borșul oferă preparatelor un gust cu totul special, însă nu toate gospodinele care îl folosesc la ciorbe îl adaugă corect în preparat.

Trebuie reținut că pentru o ciorbă ca la mama acasă , borșul se adaugă abia la final, când toate ingredientele au fiert bine, potrivit Click!.

După adăugare, ciorba mai trebuie lăsată la fiert pentru încă 10 minute, indiferent de tipul de borș sau indiferent de rețeta de ciorbă.

Articolul integral, în Click!

Rețetă: Ciorbă de cartofi noi cu bulion şi borş de casă

Este o ciorbă ușoară, dar delicioasă, preparată cu ingrediente simple: un kilogram de cartofi, o ceapă mare, doi morcovi, o rădăcină de ţelină, patru roşii în bulion, trei linguri de ulei, 1/2 l borş, două-trei linguri de orez, sare.

Pentru servit: leuştean, smântână.

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori despre unul dintre cei mai puternici și enigmatici șmecheri ai planetei

2 Foarte interesante amănunte...

3 VIDEO „N-are cum. E mai mare” / Reacția lui Putin după ce a fost contrazis de primarul Moscovei într-o discuție despre salariu mediu

4 Unul dintre posibilii autori ai furtului tezaurului dacic, surprins pe camera de supraveghere. Se face apel pentru identificarea individului

5 Fostul șef al spionilor din România, despre Călin Georgescu și Donald Trump: „Cum se poate compara o broască oarecare cu un leu”