Calificarea României în optimile EURO 2024 naște reacții în lanț. Klaus Iohannis: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor”

Calificarea României în optimile EURO 2024 naște reacții în lanț. Klaus Iohannis: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor”

Președintele României, prim-ministrul Marcel Ciolacu, dar și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, au felicitat miercuri, 26 iunie, echipa națională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a felicitat echipa națională de fotbal pentru calificarea în optimi. Foto: Arhivă

„Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România! ", a transmis șeful statului într-o postare publicată pe Facebook.

Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!", este mesajul făcut public pe Facebook de premierul Marcel Ciolacu

În cele din urmă, Nicolae Ciucă a declarat că echipa națională a reușit chiar de Ziua Drapelului Național să se califice în optimile EURO 2024 .

România a obţinut o performanţă istorică astăzi. De Ziua Drapelului Naţional, România reuşeşte să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaşte şi că are un potenţial uriaş! Vreau să felicit echipa naţională pentru determinare şi mândria pe care continuă să o aducă Ţării!", a transmis Ciucă.

Partida pentru calificarea echipei naţionale în optimile Campionatului European de fotbal 2024 s-a încheiat miercuri, 26 iunie, cu România pe primul loc din grupa E. Meciul a fost disputat pe Frankfurt Arena.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii