
Calculele lui Andrew Tate, după ce și-a distrus pe străzile Capitalei bolidul de 5 milioane de dolari: „Reparaţia costă pe la 300.000-400.000 de euro”
Andrew Tate a povestit despre incidentul în care şi-a distrus supermaşina în weekendul trecut pe o stradă din Capitală , precizând că nu starea drumului a fost de vină, ci mai degrabă a avut ghinion. Unde se află acum bolidul şi cât costă reparaţiile.
În cadrul unui interviu pentru Antena3 , Andrew Tate a declarat că bolidul său Koenigsegg, evaluat la 5 milioane de dolari, nu mai este în România, iar reparațiile ar putea ajunge la o sumă impresionantă, între 300.000 și 400.000 de euro.
„Koenigsegg-ul a plecat deja din România. Reparaţia costă pe la 300.000-400.000 de euro... Nu a fost din cauza drumului. Cred că a fost doar ghinion cu mașina”, a spus influencerul, care a adăugat că la sosirea procurorilor în locuința sa, în 2022, prima întrebare pe care au adresat-o aceştia nu a fost legată de acuzațiile de viol și trafic de persoane, ci „Unde e Bugatti-ul?”. Andrew Tate susține că autoritățile au fost dezamăgite să afle că acea mașină nu se află în România.
„E foarte interesant, pentru că atunci când DIICOT mi-a spart ușa prima dată, asta a fost primul lucru pe care mi l-au spus: «Unde e Bugatti-ul?». Astea au fost primele lor cuvinte. Nu m-au întrebat despre trafic de persoane, nu le-au întrebat pe fetele pe care le-aș fi violat dacă sunt bine, nu au verificat nimic. Doar au dat buzna pe ușă și au spus : «Unde e Bugatti-ul?», a declarat Andrew Tate.
„Mi-am făcut toți banii pe internet”
În interviu, Tate a discutat și despre cum a ajuns să locuiască în România și cum a strâns averea. El susține că nu România i-a adus succesul financiar, afirmând că averea sa provine din activitățile desfășurate pe internet. Deși intenționa să rămână doar câteva luni în România, a hotărât să se mute pe termen lung, datorită faptului că i-au plăcut atmosfera de aici şi oamenii.
„Nu, România nu m-a făcut bogat. Mi-am făcut toți banii pe internet. Deci nu România m-a îmbogățit, dar mi-a plăcut aici. Cred că România e o țară frumoasă, cu oameni frumoși. Cred că oamenii au suflete bune aici. Cred că problemele pe care le poți atribui României nu sunt din vina oamenilor. Sunt multe forțe internaționale și interne, multe direcții în care e trasă țara”, a spus el.
Controversatul influencer mai spune şi că succesul său financiar nu se datorează videochat-ului, ci unei platforme online consacrate dezvoltării personale și financiare. El susține că a câștigat sume considerabile prin această platformă, și nu prin afaceri ilegale.
Libertatea de expresie și ambițiile politice
În cadrul aceluiaşi interviu, Andrew Tate a afirmat că libertatea de exprimare pe internet s-a îmbunătățit după alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite și preluarea Twitter de către Elon Musk. El a menționat că este interzis pe Facebook din 2020, deşi nu a postat nimic care să justifice o astfel de decizie.
„Înainte de asta, înainte ca Trump să câștige, înainte ca Elon să cumpere Twitter, Twitter, Facebook, Meta, toate erau sub controlul acelorași instituții care controlează mass-media tradițională. Jack Dorsey, Mark Zuckerberg, toți cei care conduceau aceste platforme s-au trezit la uşă cu oameni în costume negre care spuneau: «Bună, am venit să vă influențăm. Dacă nu ștergeți lucrurile care nu ne plac, veți ajunge la închisoare»”, susţine el.
În ceea ce privește viitorul său politic, Andrew Tate a afirmat că își dorește să candideze pentru funcția de premier în Marea Britanie şi că are şanse mari să câştige.
În vârstă de 38 de ani, Andrew Tate este un autoproclamat „misogin”, care spune că a strâns milioane de euro din activități legale pe rețelele sociale. Din cauza opiniilor sale controversate, a fost interzis timp de mai mulți ani pe diverse platforme. El și fratele său, Tristan, în vârstă de 36 de ani, sunt acuzaţi de trafic de persoane și formarea unei grupări organizate pentru exploatarea sexuală a femeilor în România şi, în plus, Andrew Tate este acuzat şi de viol. Cu toate acestea, ambii frați neagă în continuare acuzațiile.
Sursa: adevarul.ro