Călătorii din trenul Timişoara Nord - Iaşi au o întârziere de 5 ore. „CFR Călători, sunteţi o ruşine!”

Călătorii din trenul Timişoara Nord - Iaşi au o întârziere de 5 ore. „CFR Călători, sunteţi o ruşine!”

Din nou probleme cu circulaţia trenurilor. CFR Călători a anunţat că trenul care a plecat din Timişoara Nord spre Iaşi va ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproape 5 ore, ceea ce i-a făcut pe călători să izbucnească.

Din nou întârzieri în transportul feroviar. Foto arhivă

Din nou întârzieri în transportul feroviar. Foto arhivă

Trenul IR 1831 Timişoara Nord - Iaşi, care a plecat sâmbătă dimineaţa din Timişoara Nord, va ajunge la Iaşi cu o întârziere de aproximativ 300 de minute, adică circa 5 ore, informează CFR Călători printr-un comunicat .

Potrivit sursei citate, întârzierea este generată de defectarea locomotivei în staţia Lugoj.

„Trenul îşi va relua circulaţia în condiţii de siguranţă cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Arad, după efectuarea tuturor procedurilor specifice unei asemenea situaţii (acţiuni de manevră detaşare/ataşare, proba frânei etc.)”, se menţionează în comunicat.

„CFR Călători a oferit călatorilor din trenul IR 1831, în stația Lugoj, apă și produse de patiserie. CFR Călatori cere scuze călătorilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a mai precizat compania feroviară în comunicat.

În ciuda scuzelor, călătorii s-au săturat de surprizele neplcute de care au parte atunci când călătoresc cu trenul în România.

„De ce nu călătorește lumea cu transportul în comun, mai exact cu trenul în România? Oare de ce? Păi uite de asta: trenul de pe ruta Timişoara-Iaşi, plecat la ora 7 din Timişoara, nu a ajuns nici măcar în gara din Lugoj. Locomotiva s-a defectat şi s-a oprit la intrarea în Lugoj, în câmp, la 8:30, unde a stat până la ora 10:13, moment în care pe site-ul CFR arăta că a ajuns fără întârziere în staţia Lugoj - repet, trenul NU era în gară. Cu greu au pornit locomotiva şi au tras trenul în gară la ora 10:30, unde am fost anunțați că aşteptăm altă locomotivă de la Arad şi că va dura încă 2 ore să ajungă. Pe scurt, bătaie de joc!

Acest tren trebuia să ajungă la Iaşi; cum au dat drumul la o locomotivă să plece care nu a dus nici măcar 100km? Pun în pericol viața atâtor oameni.

CFR Călători, sunteţi o ruşine!”, a transmis un utilizator pe Facebook .

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 O informație care dă fiori / SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze