Câine, filmat de un parașutist, în vârful Marii Piramide din Egipt: „Lătra la păsări”. Videoclipul a devenit viral

Câine, filmat de un parașutist, în vârful Marii Piramide din Egipt: „Lătra la păsări”. Videoclipul a devenit viral

În timp ce zbura deasupra faimoaselor Marii Piramide din Egipt la răsăritul soarelui, parapantistul american Marshall Mosher a surprins un câine care se plimba pe cel mai înalt punct al monumentului, vechi de peste 4.000 de ani.

Câine, pe vârful Marii Piramide din Giza FOTO: Newsflare

Câine, pe vârful Marii Piramide din Giza FOTO: Newsflare

În videoclipul de pe rețelele de socializare, câinele poate fi văzut plimbându-se în jurul stratului superior al celei mai vechi dintre cele șapte minuni ale lumii.

„Am observat ceva alergând înainte și înapoi pe vârful piramidei. Lătra la păsări”, a declarat Mosher pentru CNN Travel.

Mosher spune că s-a simțit puțin îngrijorat. „Poate că era blocat acolo sus”, s-a gândit el.

Dar îngrijorările sale au dispărut curând. „Dacă s-a urcat singur, poate coborî singur, cu excepția cazului în care a găsit un portal secret care l-a ajutat să se teleporteze în vârful piramidelor”, a glumit el.

A doua zi, curioși să vadă dacă câinele mai era acolo, au zburat din nou deasupra piramidei. Un aventurier a filmat ceea ce părea a fi același câine coborând în siguranță pe piramidă.

Nu este clar dacă a fost vorba de același animal, deoarece sute de câini vagabonzi cutreieră complexul Piramidelor, unii fiind văzuți adesea aproape de bază, a explicat Mosher.

Videoclipurile cu câinele au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, prima postare a lui Mosher primind milioane de vizualizări pe Instagram peste noapte.

Unii comentatori online au făcut o legătură între câine și Anubis, zeul egiptean antic al morților, adesea reprezentat ca un om cu cap de șacal.

„Înțeleg de ce câinele a vrut să meargă acolo sus. Este cu siguranță cea mai bună priveliște pentru un câine de stradă din Cairo la care mă pot gândi”, a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 VIDEO Surprinzătoarele declarații ale generalului Valeri Zalujnîi despre „armatele NATO”

3 „Eu sunt femeie de rate? E cash” / Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate

4 VIDEO Puseu de mâncărimi misterioase la o zi după ce Kremlinul a emis o declarație prin care dă asigurări că Putin este sănătos tun

5 Igor Girkin dezvăluie că Rusia rămâne fără soldați și arme