Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, va apărea în serialul „Emily in Paris” de pe Netflix

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, va apărea în serialul „Emily in Paris” de pe Netflix

În ciuda criticilor aduse serialului în Franța, Macron va apărea ca ea însăși în cel de-al patrulea sezon al serialului. Joi apar noile episoade în care va juca și prima doamnă a Franței.

foto lily collins și brigitte macron

Lily Collins, actrița principală din Emily in Paris și Brigitte Macron FOTO X/@youngpeople_off

Macron își va purta propriile haine, a dezvăluit marți revista Elle , „fără a-i fi date instrucțiuni speciale” de către serialul cunoscut pentru moda sa.

Creatorul programului, Darren Star, a declarat pentru Elle că Macron „are un mare talent”.

Cameo-ul fostului profesor în vârstă de 71 de ani, potrivit protagonistei Emily in Paris, Lily Collins, a fost pregătit încă din 2022.

Ideea ... ne-a venit când Darren Star și cu mine am întâlnit-o la Palatul Élysée în decembrie 2022”, a spus Collins.

Ea este un mare fan al serialului și a luat cu mult umor menționarea ei în primul sezon. Această scenă din sezonul patru îi face cu ochiul, iar filmarea cu ea a fost atât o onoare, cât și o adevărată bucurie.”

Este a doua oară când Macron se joacă pe sine pe ecran. În 2018, ea a apărut în Vestiaires, un serial de comedie francez care urmărește doi înotători cu handicap. La începutul acestui an, a fost anunțat că un film biografic în șase părți intitulat Brigitte, une femme libre (Brigitte, o femeie liberă) era în producție.

A doua jumătate a celui de-al patrulea sezon din Emily in Paris este lansată joi pe Netflix.

De la lansarea sa în 2020, serialul a atras audiențe considerabile. Prima jumătate a sezonului patru a debutat cu aproape 20 de milioane de vizualizări, iar serialul a apărut în mod constant pe listele de top 10 ale Netflix - chiar dacă a ținut și prima pagină a ziarelor pentru poveștile sale absurde și pentru descrierea caramelizată a Parisului.

Serialul a fost criticat în special în Franța pentru portretul său stereotip și fantastic al vieții din orașul luminii, de la stilul de viață bon vivant care poartă bere la scene igienizate și instagramabile ale capitalei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cine erau Denisa și Delia, cele două tinere ucise la Constanța cu sânge rece. Concubina criminalului și fiul ei de 15 ani ar fi fost implicați

2 „Am plătit 10.000 de euro și am fost călcată în picioare” / Cum s-a transformat vacanța de vis într-un coșmar pentru o româncă

3 Newsweek / Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică, la Deva, cu medii de 5 și 6

4 Cum a dus un plic de cafea la identificarea celui care l-a ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

5 Analist / „Trump a fost cu mult mai prezidențiabil decât Harris. A explicat cum oprește războiul din Ucraina”