Brad Pitt, apariție spectaculoasă alături de iubita lui la festivalul de film de la Veneția. Cine este Ines de Ramon, iubita actorului

Brad Pitt, apariție spectaculoasă alături de iubita lui la festivalul de film de la Veneția. Cine este Ines de Ramon, iubita actorului

Cunoscutul actor Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a fost prezent duminică la premiera filmului „Wolfs” organizată în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Câștigătorul premiului Oscar nu a fost singur pe covorul roșu, ci însoțit de iubita sa, Ines de Ramon.

Brad Pitt și Ines de Ramon

Ines de Ramon a fost căsătorită cu Paul Wesley. FOTO: EPA-EFE

Starul din „Bullet Train” a purtat un costum Louis Vuitton special creat pentru această ocazie importantă, în timp ce Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, a purtat o rochie albă cu un singur umăr, conform PageSix.

Cei doi s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat pe covorul roșu.

Pe lângă Brad Pitt și iubita sa, pe covorul roșu și-au mai făcut apariția și George Clooney, care joacă în „Wolfs” , și soția acestuia, Amal Clooney.

Actorul, în vârstă de 63 de ani, a purtat un smoching negru clasic, în timp ce Amal Clooney a ales o rochie galbenă Atelier Versace pe care a asortat-o cu o geantă Judith Leiber.

În „Wolfs”, Clooney și Pitt interpretează rolurile a doi haiduci moderni care se unesc pentru a rezolva o crimă, într-o noapte plină de peripeții.

Cine este iubita actorului

Ines de Ramon a urmat cursurile Universității din Geneva, absolvind studiile de licență în administrarea afacerilor, conform Vogue . Din acel moment, și-a îndreptat atenția către lumea bijuteriilor și modei, ocupând funcții la Christie's și De Grisogono.

Ines de Ramon, creatoare de bijuterii, a fost căsătorită cu actorul Paul Wesley din serialul „ The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor”. Cei doi și-au spus adio în anul 2022, după un mariaj de doar trei ani.

Creatoarea de bijuterii și actorul au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului 2022, la un concert susținut de Bono în Los Angeles.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Turcia va fi goală în câțiva ani. M-am simțit furat la fiecare pas” / Ce îi nemulțumește pe turiști

2 Topul persoanelor fizice care au cele mai mari datorii la ANAF. Pe primul loc se află un bucureștean, care are de plătit o sumă uriașă

3 Cine erau cei 6 ostatici găsiți morți de IDF într-un tunel din Gaza. Au fost împușcați în cap cu puțin timp înainte să fie recuperați

4 Momentul în care un avion de luptă ucrainean din epoca sovietică lansează bombe cu planare asupra podurilor din Kursk

5 Și-au aruncat în aer apartamentul, după o joacă prostească. Ce au putut să facă doi locuitori ai unui bloc din Vulcan