BOMBA nopții! Cum a ajuns, fraților, un mason absolvent de Ecologică, șeful Inspecției Judiciare? Soția lucrează la Lidia Bărbulescu!
Cum a ajuns, fraților, un mason absolvent de Ecologică, șeful Inspecției Judiciare? Soția lucrează la Lidia Bărbulescu! Da, vorbim despre Lucian B. Netejoru. Instrumentul prin care Dragnea pune în aceste zile presiune maximă pe toate instanțele care au pe rol mari dosare de corupție. Știți de unde vine omul? De la Giurgiu!!!
Așa arată CV-ul său
Educaţie
Universitatea Ecologică din Bucureşti, Facultatea de drept, 1994
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, Masterat,
Managementul imaginii organizaţiei, 2006
Universitatea Ecologică din Bucureşti, Masterat, Ştiinţe penale şi criminalistică, 2008
Academia de Poliţie din Bucureşti, Doctorat, Ordine publică şi siguranţă naţională, 2010
Funcţii de execuţie
Judecător cu grad de judecătorie, Judecătoria Giurgiu, 1 iunie 1996
Judecător cu grad de tribunal, Judecătoria Giurgiu, 1 mai 2004
Judecător cu grad de tribunal, Tribunalul Giurgiu, 1 august 2006
Inspector judiciar, Inspecţia Judiciară, 1 ianuarie 2014
Funcţii de conducere
Vicepreşedinte, Judecătoria Giurgiu, 1 iunie 2002
Preşedinte delegat, Judecătoria Giurgiu,1 mai 2004
Preşedinte, Judecătoria Giurgiu,1 iulie 2004
Preşedinte, Tribunalul Giurgiu,1 august 2006
Preşedinte delegat, Tribunalul Giurgiu,10 septembrie 2009
Preşedinte, Tribunalul Giurgiu,1 ianuarie 2010
Vicepreşedinte, Tribunalul Giurgiu, 1 ianuarie 2013
Inspector-şef, Inspecţia Judiciară, 1 septembrie 2015
Soția lucrează la Lidia Bărbulescu
Soția lui Netejoru, Mariana, lucrează la biroul notarial deținut de fosta președintă a Curții Supreme, dar și a CSM, Lidia Bărbulescu! La Societatea profesională notarială Lidia Bărbulescu și Ioana Ruxandra Victoria Chatzifilippidis.
Informația despre soția lui Netejoru se află în declarația de avere a lui Netejoru:
Înalta Curte, vizată de un control al Inspecţiei Judiciare exact când sunt aşteptate sentinţele în marile dosare de corupţie Dragnea, Tăriceanu şi Udrea
Inspecţia Judiciară va efectua un control tematic privind dosarele de mare corupţie aflate pe rolul instanțelor judecătorești, printre care şi Înalta Curte în anul 2018, potrivit unui anunţ al instituţiei. Controlul, care vizează dosarele de mare corupţie, începe exact în perioada în care Înalta Curte urmează să dea sentinţele în câteva dosare răsunătoare, precum cele în care Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea sunt judecaţi pentru presupuse infracţiuni. Controlul se va încheia peste aproape un an, raportul de control urmând a fi înaintat CSM până la 19 aprilie 2019.
Verificările vor viza dosarele având ca obiect atât infracțiuni de corupție, cât și infracțiuni asimilate acestora pentru care fie inculpații sunt persoane ce ocupă funcţii de demnitate publică cum ar fi parlamentari, miniştri, secretari de stat, conducători ai autorităţilor administrative centrale, prefecţi, consilieri judeţeni etc., fie valoarea prejudiciului este mai mare de 50.000 lei, potrivit Inspecţiei Judiciare.
De asemenea, vor fi avute în vedere dosarele de mare corupție aflate pe rolul instanțelor judecătorești, indiferent de stadiul procesual, inclusiv cele care, deşi nu se mai află efectiv pe rolul instanţelor de judecată, nu au fost încă soluţionate definitiv (dosare în curs de motivare a hotărârilor judecătoreşti, aflate în termenul legal de exercitare a căilor de atac sau care urmează a fi înaintate instanţei de control judiciar sau altei instanţe), precum și dosarele care sunt susceptibile de exercitarea recursului în casație.
Controlul se va realiza la toate curţile de apel şi instanţele arondate, inclusiv la instanţele militare, precum şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit anunţului postat pe Facebook de Inspecţia Judiciară.