Bogdan Andone, sancţionat cu 4 etape de suspendare şi 6.000 de lei amendă de Comisia de Disciplină a FRF

Bogdan Andone, sancţionat cu 4 etape de suspendare şi 6.000 de lei amendă de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei FC Botoşani, Bogdan Andone, a fost sancţionat miercuri de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu 4 etape de suspendare şi o penalitate financiară de 6.000 de lei.

Bogdan Andone (FC Botoşani) FOTO: Inquam Photos

Bogdan Andone (FC Botoşani) FOTO: Inquam Photos

"Eliminare Bogdan Andone (FC Botoşani) - În temeiul art. 67 din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 2.900 lei. În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, scrie Agerpres.

În conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinar , antrenorul Bogdan Andone va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei.

În meciul FC Botoşani - Oţelul Galaţi, încheiat cu scorul de 2-3, din prima etapă a Superligii, antrenorul Bogdan Andone a fost eliminat de arbitrul Cristian Moldoveanu.

El a primit cartonaşul roşu şi a fost trimis în tribune în minutul 84 pentru injurii şi proteste vehemente la adresa centralului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii