Biden și-a pus o şapcă „Trump 2024”, în timpul unei vizite într-o secție de pompieri. Cum explică gestul

Biden și-a pus o şapcă „Trump 2024”, în timpul unei vizite într-o secție de pompieri. Cum explică gestul

Președintele SUA, Joe Biden, a purtat o șapcă „Trump 2024” în timpul unei vizite la Departamentul de pompieri voluntari, la aniversarea atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001.

Biden poartă o șapcă Trump 2024 FOTO: mynbc15

Biden poartă o șapcă Trump 2024 FOTO: mynbc15

Secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Andrew Bates, a scris pe rețelele de socializare că Biden a transmis un mesaj amintind de „unitatea bipartizană” în America de după 11 septembrie. El a făcut apoi apel la America să revină la acest spirit odată cu apropierea alegerilor, potrivit mynbc15.

„Prieteneşte, el i-a oferit o şapcă unui simpatizant al lui Trump. Acesta i-a spus că, în acelaşi spirit, preşedintele trebuie să poarte şapca Trump. El apurtat-o scurt timp”, a încercat să justifice purtătorul de cuvânt.

Campania Trump a preluat rapid o fotografie de la eveniment, scriind: „Mulțumesc pentru sprijin, Joe!”

„Sleepy Joe, bine ai venit la bordul trenului Trump!!!”, a scris un utilizator, iar altul a adăugat: „În sfârșit am urcat la bord!” .

Un alt internaut a catalogat purtarea pălăriei de către Biden drept „cel mai inteligent lucru pe care l-a făcut în întreaga sa carieră politică”.

Secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Andrew Bates, a declarat că incidentul a avut loc în timpul vizitei lui Biden la secția de pompieri din Shanksville, după ce acesta a participat la o ceremonie de comemorare a evenimentelor de la 11 septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Newsweek / Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică, la Deva, cu medii de 5 și 6

2 Viorica Dăncilă se întoarce / Fost premier și președinte PSD, ea se alătură partidului condus de Cristian Terheș

3 Cum a dus un plic de cafea la identificarea celui care l-a ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

4 Analist / „Trump a fost cu mult mai prezidențiabil decât Harris. A explicat cum oprește războiul din Ucraina”

5 Următoarele 24 de ore vor fi decisive. E contraofensiva rușilor din Kursk „cel mai bun cadou pentru comandamentul ucrainean” sau Kievul a pariat greși…