Bianca Andreescu, alături de România la Euro 2024: filmarea ei din tribune, virală VIDEO

Bianca Andreescu, alături de România la Euro 2024: filmarea ei din tribune, virală VIDEO

Bianca Andreescu (24 de ani) a fost, în 2019, o veritabilă senzație în circuitul feminin și, la vremea respectivă, fanii tenisului de pe rețelele de socializare o catalogau drept „românca noastră“. Din păcate, „Bibi“ a intrat în categoria jucătoarelor care „n-au dansat decât o vară“.

Bianca Andreescu, în tribune la România - Slovacia. FOTO: Captura X

Bianca Andreescu, în tribune la România - Slovacia. FOTO: Captura X

După acel sezon de vis, 2019, în care a câștigat trofeele la Indian Wells, Toronto și US Open, Andreescu a decăzut. Astăzi, ocupă locul 165 WTA și are doar nouă partide în 2024 (6 victorii, 3 înfrângeri). Pentru că, accidentată, a revenit pe teren abia pe 27 mai.

Într-o tentativă de a se pregăti pentru Wimbledon (1-14 iulie), Andreescu a jucat, săptămâna această, în Germania. La Bad Homburg, mai precis, unde a fost învinsă după primul meci: 4-6, 2-6 cu Blinkova (66 WTA). Cum și-a încheiat participarea pe iarba din Germania repede, canadianca de origine română a avut timp să meargă pe stadion.

Exact asta a și făcut Andreescu, prezentă, marți, în tribunele arenei din Frankfurt, unde a asistat la meciul România – Slovacia (1-1). Filmarea făcută de „Bibi“ din tribune a devenit virală, mai ales că, după cum se poate vedea mai jos, Bianca a fost foarte bucuroasă de a vedea un meci al naționalei României.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii