Bătăușul Ionel Ganea: fostul atacant, cercetat de poliție după ce a lovit un vecin. Culisele scandalului

Bătăușul Ionel Ganea: fostul atacant, cercetat de poliție după ce a lovit un vecin. Culisele scandalului

Ionel Ganea (51 de ani) a ieșit din circuitul antrenoratului din 2018, de când a pregătit Poli Timișoara. El a avut și o perioadă petrecută la Dunărea Călărași, ca director tehnic, între septembrie 2020 – iunie 2021, însă, per ansamblu, s-a îndepărtat de lumea fotbalului.

Ionel Ganea. FOTO: Facebook

Ionel Ganea. FOTO: Facebook

Din păcate, acum numele fostului atacant al naționalei a revenit în atenția publicului cu un episod nedorit. Potrivit surselor judiciare, în acest moment, Ganea e cercetat de polițiștii din Ilfov, după un incident în care ar fi sărit la bătaie cu un vecin! După această altercație, Ganea ar fi fost reclamat la poliție, iar pe numele său a fost emis și un ordin de protecție.

Scandalul a pornit după ce, miercuri, mai mulți polițișiti au ajuns la vila lui Ganea, unde ar fi avut loc deja o ceartă între fostul atacant și vecinii săi. Aceștia se află în relații glaciale, deoarece vecinii îl acuză pe fostul fotbalist că, periodic, își închiriază vila unor personaje dubioase care apoi fac gălăgie. Cert e că, inclusiv după sosirea polițiștilor la fața locului, scandalul nu s-a încheiat. De fapt, a continuat și a ajuns la bătaia de joi, după care Ionel Ganea a fost reclamat la poliție.

Ganea are un istoric al conflictelor

Nu e prima dată când numele lui Ionel Ganea apare într-un astfel de incident. El a fost un om foarte agresiv, încă de când juca fotbal. E celebru un episod, pe când era la Univesitatea Craiova, când l-a bătut în vestiar pe Cornel Frăsineanu. S-a spus că, la vremea respectivă, luând un picior în gură de la Ganea, Frăsineanu a rămas fără mai mulți dinți!

Apoi, la echipa națională, la un meci cu Italia din 2001, fostul atacant a vrut să-l ia la bătaie pe selecționerul de atunci, Ladislau Boloni. Motivul? Acesta intenționa să-l folosească pe Ganea pe final de meci, când mai erau doar câteva minute, iar fotbalistul s-a simțit jignit.

În fine, Ganea a avut o ieșire nervoasă oribilă pe final de carieră, atunci când în timpul unui meci Poli Timișoara – Rapid din 2007 l-a strâns de gât pe arbitrul asistent, Mudura! Pentru gestul său, Ganea s-a ales cu 22 de etape de suspendare!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

3 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

4 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”

5 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu