Bătaie de joc la adresa fanilor, după Rapid - CFR Cluj. Sute de spectatori, lăsați cu buza umflată

Bătaie de joc la adresa fanilor, după Rapid - CFR Cluj. Sute de spectatori, lăsați cu buza umflată

Rapid și CFR Cluj au remizat 2-2, într-un meci spectaculos contând pentru runda secundă a Superligii. La meci au asistat peste 12.000 de suporteri, care au avut parte de o surpriză neplăcută din partea Primăriei București.

Fanii din Giulești, păcăliți de Primăria București. Foto Rapid 1923

Fanii din Giulești, păcăliți de Primăria București. Foto Rapid 1923

Primăria Municipiului București anunțase cu o zi înaintea meciului că a ajuns la un acord pentru prelungirea programului tramvaielor și autobuzelor din zona arenei giuleștene, astfel încât oamenii să nu își facă griji cu privire la transportul către case, scrie gsp.ro.

Însă, după Rapid - CFR Cluj, suporterii au fost lăsați de izbeliște în stațiile STB, pentru că niciun mijloc de transport în comun nu a mai circulat după ora 0.05, în condițiile în care partida din Giulești s-a terminat în apropiere de miezul nopții.

Suporterii au plecat pe jos spre case

Sute de fani au stat în stațiile de pe linia tramvaiului 41, au așteptat câteva zeci de minute, apoi s-au resemnat și au plecat pe jos acasă. Niciun tramvai nu i-a preluat pe fani după miezul nopții. Nici cei care au stat în stațiile de autobuz nu au văzut vreun autobuz STB în toată această perioadă de timp.

În ziua de sâmbătă, 20 iulie, liniile 11, 41, 44, 163 și 178 vor funcționa până în jurul orei 00.30, iar duminică, 21 iulie, liniile 41, 282 și 335 vor funcționa până în jurul orei 01.00”, au scris reprezentanții Primăriei București vineri după-amiază pe canalele de comunicare. Aceștia au făcut același anunț pentru întâlnirea de astăzi dintre Dinamo și Petrolul, programată de la ora 22.00, pe arena Arcul de Triumf.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii