Băsescu: „Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă”

Băsescu: „Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă”

„Lasconi rămâne favorita mea în acest an”, spunea Traian Băsescu în urmă cu câteva luni, iar în legătură cu Nicolae Ciucă afirma că „România s-a săturat de rezerviști”.

„Puneți-o (n.red pe Lasconi) lângă Ciucă și hai să vorbească amândoi. Vedeți care captează din ei doi publicul. Sau puneți-o pe lângă demagogul ăstălalt, care e premier. Care captează publicul? Ciolacu sau doamna Lasconi? Deci, eu analizez lucrurile din punct de vedere pragmatic”, declara Băsescu, la Digi 24, cu ceva timp în urmă.

Astăzi însă, fostul șef al statului și-a schimbat discursul și spune despre actualul lider PNL că ‘este cel mai bun’.

„Dacă ar fi să aleg dintre toți aceștia, este clar că cel mai potrivit pentru funcția de președinte este Ciucă. Din punct de vedere al experienței în probleme de securitate, al școlilor pe care le-a absolvit, precum și al experienței de viață, el este clar cel mai bun“, a spus Băsescu într-o intervenție la Realitatea PLUS.


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal uriaș în țara vecină! / „Guvernul Orban ar preda Ungaria rușilor fără luptă”

2 Acuzații de o gravitate fără precedent în Austria, la adresa partidului lui Nehammer

3 Primele imagini din satelit după scufundarea celui mai nou submarin nuclear al Chinei

4 Un secret al zilelor noastre / Masacrul comis în „fortăreața” din Africa a uneia dintre cele mai mari companii din industria energetică

5 VIDEO Așa arată o cantină a armatei ucrainene amenajată în tranșee, pe front