Bărbat ucis de asasini cu jet-ski-uri, în fața unui hotel din Cancun, sub privirile îngrozite ale turiștilor

Bărbat ucis de asasini cu jet-ski-uri, în fața unui hotel din Cancun, sub privirile îngrozite ale turiștilor

Patru asasini au împușcat un bărbat în fața unei stațiuni de lux de cinci stele din Cancun.

Hotelul unde a avut loc execuția FOTO: X

Hotelul unde a avut loc execuția FOTO: X

Victima, identificată ca fiind un cetățean mexican, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcată în fața hotelului Riu, forțând turiștii să se adăpostească în interior.

După ce au tras mai multe focuri de armă, asasinii au fugit de la fața locului, doi plecând pe jet ski-uri care ar fi fost închiriate de victimă, iar doi fugind pe jos, scrie dailymail.co.uk.

Forțele de ordine explorează posibilitatea ca această omucidere să aibă legătură cu traficul de droguri și cu infracțiunile legate de cartel.

Imaginile de după incident arată turiști îngrijorați rătăcind prin holul hotelului unde cazarea costă 1000 de dolari pe noapte, așteptând instrucțiuni de la oficiali.

Alții au fost filmați panicați în interiorul complexului, unii sunându-i pe cei dragi, țipând.

Hotelul Riu a emis un comunicat conform căruia bărbatul decedat nu era un oaspete sau un angajat al hotelului lor, a raportat Riviera Maya News.

Poliția nu l-a identificat pe bărbatul decedat, dar paramedicii au confirmat că acesta a murit la fața locului.

Unul dintre cei patru bărbați înarmați a fugit după ce s-au tras focuri de armă prin zona de plajă a hotelului vecin Dreams Hotel.

Martorii au declarat că suspectul purta pantaloni scurți bermude de culoare închisă și o cămașă neagră.

Departamentul de Stat al SUA clasifică Mexicul la nivelul doi de alertă - ceea ce înseamnă că turiștii ar trebui să manifeste prudență sporită atunci când călătoresc.

Această crimă a avut loc la două luni după ce un băiat în vârstă de 12 ani a fost ucis după ce bărbați înarmați care se deplasau pe jet ski-uri au deschis focul asupra unor traficanți de droguri rivali pe o plajă din Cancún, Mexic.

Copilul, care a fost identificat drept Santiago, se afla împreună cu familia sa pe un scaun pe plaja când a fost lovit de mai multe gloanțe rătăcite.

Santiago a fost tratat la fața locului de paramedici și transportat de urgență la un spital din zonă, unde a murit ulterior.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...