Bărbat împușcat la granița cu Bulgaria. Împreună cu fiul său erau la furat de lemne

Bărbat împușcat la granița cu Bulgaria. Împreună cu fiul său erau la furat de lemne

Un bărbat a fost împușcat joi seară, 3 octombrie, în urma unui conflict cu autoritățile bulgare, când trecea granița ilegal, transmit polițiștii de frontieră. Împreună cu fiul său, au venit la furat de lemne .

Un bărbat a fost împușcat după ce a fost prins la furat de lemne / FOTO: Shutterstock

Un bărbat a fost împușcat după ce a fost prins la furat de lemne / FOTO: Shutterstock

”Întrucât unul dintre bărbaţi era rănit, poliţiştii de frontieră împreună cu colegii de la ISU Teleorman s-au deplasat cu o ambarcaţiune pe ostrovul bulgăresc. Aceştia l-au preluat pe bărbat şi l-au transportat la malul românesc, de unde a fost luat de o ambulaţă”, transmit autoritățile.

Conflictul s-ar fi iscat atunci când cei doi, tată și fiu, primul în vârstă de 49 de ani, iar cel din urmă 20, au fost surprinși trecând cu o căruță ostrovul bulgăresc, prin zonele unde apa este scăzută.

Potrivit sursei citate, când cei doi infractori au încercat să fugă, autoritățile bulgare l-au împușcat pe bărbatul în vârstă.

Sesizarea cu privire la persoana rănită a fost făcută de către poliția Bulgariei în jurul orei 22:00, iar la fața locului a sosit o ambulanță pentru a transporta victima la un spital din București, pentru îngrijiri speciale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a deschis vineri un dosar penal pentru trecerea frauduloasă a graniței.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Trebuie să vedeți asta cu Geoană! Ăsta chiar e prostănac! Și se mai și încurcă în minciuni!

2 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

3 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...

4 „Se spălau pe dinți cu furtunul și Patriciu, și Gigi Becali” / Fostul șef al Arestului Central povestește cum se amestecau VIP-urile printre borfașii de…

5 Fostul polițist Magdalena se pensionează la 48 de ani și va avea o pensie de cel puțin 25.000 de lei pe lună