Bănel Nicoliță, prima apariție în public alături de iubită, după 4 ani de relație

Bănel Nicoliță, prima apariție în public alături de iubită, după 4 ani de relație

În urmă cu aproximativ patru ani, Bănel Nicoliță fost părăsit de soție, din cauză că a pus sportul pe primul plan. Atunci, consoarta sa i-a dat un ultimatum, punându-l să aleagă între familie și proiectul de la Făurei în care jucătorul și-a băgat toți banii, iar fostul fotbalist de la FCSB a decis să-și continue afacerea.

Bănel Nicoliță, premiat pentru implicarea în fotbalul juvenil. Foto Viva!

Bănel Nicoliță, premiat pentru implicarea în fotbalul juvenil. Foto Viva!

Bănel Nicoliță s-a implicat apoi într-o nouă relație, dar a fost discret și a evitat să dea detalii despre femeia din viața lui. După 4 ani, jucătorul a avut prima apariție publică alături de iubita lui, la un eveniment. Cei doi și-au făcut apariția împreună la Gala Performanței și Excelenței, unde Bănel a obținut un premiu pentru realizările sale.

„Am o relație frumoasă, dar nu vreau să vorbesc acum despre asta. Iubita mea este alături de mine de când am început această școală. E aici cu mine. Am reușit să facem lucruri frumoase împreună. Suntem o echipă bună și atunci nu ai cum să nu reușești. Ea mi-a fost alături și la bine și la greu . La început cred că a fost la mai rău… Dar astea înseamnă un om care îți este alături cu adevărat”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru Viva.ro.

”Ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește. Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, spunea Bănel Nicoliță, pentru Fanatik, în urmă cu mai multă vreme.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 VIDEO Surprinzătoarele declarații ale generalului Valeri Zalujnîi despre „armatele NATO”

3 „Eu sunt femeie de rate? E cash” / Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate

4 VIDEO Puseu de mâncărimi misterioase la o zi după ce Kremlinul a emis o declarație prin care dă asigurări că Putin este sănătos tun

5 VIDEO Imagini cu ultimele clipe trăite de liderul Hamas, Yahya Sinwar