Babasha a crescut tarifele: Cât costă să cânte o oră la un eveniment privat

Babasha a crescut tarifele: Cât costă să cânte o oră la un eveniment privat

Babasha, cântărețul de manele care a împărțit societatea românească în două, după apariția controversată alături de trupa Coldplay la Arena Națională din București, a devenit subiect de discuție pe rețelele sociale din cauza tarifelor sale ridicate pentru evenimentele private.

babasha, cântărețul controversat de la concertul Coldplay

Cât costă să-ți câte Babasha o oră?

Recent, a devenit virală pe TikTok discuția unui tânăr care dorea să îl aibă cântăreț la petrecerea sa de majorat și managerul lui Babasha. Tânărul a fost a fost descurajat de prețurile solicitate. Potrivit informațiilor dezvăluite pe rețeaua de socializare, Vladuț Babasha ar cere 3800 de euro + TVA pentru o oră de cântat, 4500 de euro + TVA pentru două ore și 6000 de euro + TVA pentru trei ore de prestație, scrie Click.ro.

Acest tarif reflectă popularitatea și cererea crescută pentru artistul de 22 de ani, care continuă să stârnească interes și controversă în peisajul muzical românesc.

Babasha a vorbit despre câți bani a primit după concertul Coldplay

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, a clarificat că nu a primit niciun ban pentru prestația sa la concertul Coldplay din România, acesta fiind un eveniment caritabil. Artistul a respins acuzațiile că ar fi plătit pentru a urca pe scenă alături de Chris Martin și formația sa, subliniind că nu a fost vorba de nicio formă de marketing plătit. Declarațiile sale au venit în contextul multiplelor controverse și discuții aprinse generate de participarea sa la concertul care a adunat 50.000 de spectatori.

Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert. În caz că nu știți, Coldplay... O mare parte din concert, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Așa știu. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost marketing. Asta vă jur cu mâna pe inimă. Mi se pare o mare prostie pentru cine crede așa ceva și pentru conspirațiile astea”, a spus Babasha.

Melodia „Păi Naa” a lui Babasha a strâns în doar două săptămâni aproape 16 milioane de vizualizări pe YouTube, consolidându-i statutul de artist emergent în industria muzicală românească. Cu peste jumătate de urmăritori pe TikTok și mai mult de 9 milioane de aprecieri, Babasha continuă să atragă atenția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii