Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2024/Vezi listele cu notele și mediile absolvenților de clasa a VIII-a, pe județe

Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2024/Vezi listele cu notele și mediile absolvenților de clasa a VIII-a, pe județe

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul evaluare.edu.ro, și pot fi văzute în articol . Vezi listele cu notele și mediile obținute de absolvenții clasei a VIII-a la Evaluarea Națională 2024 înainte de contestații.

  • Amintim că media de la aceste examene reprezintă 100% media de admitere la liceu, pentru al doilea an la rând, după 20 de ani.

Pentru al cincilea an la rând, notele elevilor la Evaluarea Națională 2024 sunt anonimizate. Pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene, fiecare absolvent de clasa a VIII-a trebuie să introducă în platforma evaluare.edu.ro codul primit de la școală.

Tabelul afișat pe site-ul Ministerului Educației conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”, „nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La capătul lui este „media la Evaluarea Națională”.

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 – Listele cu notele înainte de contestații, pe fiecare județ în parte:

Citește articolul complet pe Edupedu.ro .


populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 O informație care dă fiori / SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze