Atac sângeros în gara din Frankfurt: un tânăr de 27 de ani a fost ucis, iar un suspect a fost reținut

Atac sângeros în gara din Frankfurt: un tânăr de 27 de ani a fost ucis, iar un suspect a fost reținut

Un bărbat de 27 de ani a fost împușcat mortal în cursul serii de marți, 20 august, de un bărbat. Incidentul a avut loc pe un peron din aglomerata gară din Frankfurt, iar polițiștii germani au reținut un suspect de 54 de ani, conform DPA.

Pistol ținut în mâini de un bărbat

Traficul feroviar a fost întrerupt timp de circa 25 de minute. Foto: Arhivă

Tânărul de 27 de ani se afla pe peronul 9 al gării marți, în jurul orei 21.00, atunci când un individ înarmat s-a apropiat de el și a deschis focul. Victima a murit la fața locului, iar presupusul atacator a încercat să se facă nevăzut , însă oamenii legii l-au prins la puțin timp.

Un pistol, care se presupune că a fost arma folosită în atac, a fost găsit de oamenii legii. Traficul feroviar a fost întrerupt timp de circa 25 de minute.

Procurorii din Frankfurt au transmis miercuri că suspectul și victima sunt cetățeni turci. Nu este cunoscut motivul pentru care bărbatul l-a ucis pe tânăr, însă autoritățile au spus că sunt efectuate cercetări.

Presupusul atacator, în vârstă de 54 de ani, ar urma să se prezinte miercuri în fața unui judecător, care va decide dacă rămâne în arest în timp ce poliția continuă ancheta în acest caz.

„Este foarte înspăimântător că așa ceva se întâmplă în mijlocul gării”, a spus pentru sursa citată o studentă din Frankfurt care se îndrepta spre Munchen.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am leșinat când a venit. Mi-a adus pensia de la 7.300 la 4.800. E posibil așa?”

2 „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“ / Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic

3 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

4 Dan Diaconescu a fost filmat când a făcut sex cu minore. Materialele video au fost descoperite în telefonul unui individ din anturajul fetelor

5 „Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!!” / Cum au salvat polițiștii din Câmpia Turzii o femeie răpită în plină stradă