Atac cu cuțitul în Marea Britanie, la un club de copii. Cel puțin opt persoane au fost înjunghiate

Atac cu cuțitul în Marea Britanie, la un club de copii. Cel puțin opt persoane au fost înjunghiate

Cel puțin opt persoane, între care s-ar afla și copii, au fost înjunghiate la un club de copii din Southport, unde a fost arestat un bărbat înarmat cu un cuțit. Un eveniment de dans și yoga pentru copiii de vârstă școlară primară avea loc în apropierea locului în care s-a produs incidentul.

image

Poliția a arestat un bărbat și a confiscat un cuțit după ce a fost chemată la un „incident major” de pe o proprietate din Hart Street, în Southport, la nord de Liverpool, în jurul orei 11.50, luni.

Bărbatul a fost dus la secția de poliție și nu a existat nicio amenințare mai mare pentru public, a spus poliția.

Serviciul de ambulanță North West a declarat că a tratat până acum opt pacienți cu plăgi înjunghiate, care au fost transportați la spitalul de copii Alder Hey, spitalul universitar Aintree și spitalul Southport și Formby.

Spitalul de copii Alder Hey a declarat un incident major și le-a cerut părinților să nu-și aducă copiii la departamentul de urgență decât în caz de urgență majoră

Ministrul de interne, Yvette Cooper, a transmis că este „profund îngrijorată” de incidentul major petrecut în Southport.

Alaina Riley, în vârstă de 18 ani, a declarat că mătușa ei a văzut părinți ieșind de la cursul de dans purtând copii plini de sânge și încercând să-i resusciteze.

„Ea a spus că a privit părinții resuscitându-i, părinții i-au luat de acolo. Cred că era timpul să îi ia de acolo”

Riley a spus: „Ea a spus că nu a auzit niciodată țipete ca acestea. Era tulburată și într-o stare de teroare la telefon.”

Lucrătorii serviciilor de urgență, inclusiv paramedicii și pompierii, au fost văzuți ținându-și capul în mâini.

Poliția nu a confirmat încă vârstele sau identitatea victimelor.

Un rezident a spus că a auzit o femeie țipând „fiica mea a fost înjunghiată".

„Când m-am întors pe stradă, erau câțiva copii pe jos îngrijți de de paramedici și, când m-am întors, mai multe mașini de poliție au venit și mai multe ambulanțe au început treptat să sosească", a declarat el pentru agenția PA.

Un alt martor, care deține un magazin de colț pe Hart Street, spune că a văzut „șapte până la zece copii” care sângerau.

Bare Varathan spune PA copiii care au fost răniți aveau „aproximativ zece ani”.

El spune că poliţia armată a scos un bărbat din clădirea în care a avut loc atacul - adăugând că a auzit că atacatorul „a ajuns într-un taxi şi avea la el un cuţit".

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...