Atac cu cuțitul în Capitală. Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din sectorul 6

Atac cu cuțitul în Capitală. Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din sectorul 6

Un jandarm aflat în timpul liber a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei, în urma unui conflict spontan. Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea atacatorului, în timp ce victima a fost transportată la spital.

Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Capitală FOTO Arhivă

Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Capitală FOTO Arhivă

Un jandarm aflat în timpul liber a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei, pe 8 septembrie 2024, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost raportat la ora 18:45 prin apel la 112, iar polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului, confirmând cele sesizate, potrivit DGBMP.

Din primele verificări, s-a constatat că agresorul ar fi un bărbat care, în urma unei altercații, a atacat victima cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-i răni la nivelul coapsei și toracelui.

Un echipaj de prim-ajutor a ajuns la fața locului și a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. Până în acest moment, polițiștii din mai multe secții de poliție desfășoară activități pentru identificarea și prinderea suspectului.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs atacul. Incidentul este în dinamică, iar autoritățile continuă să adune informații despre atacator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul și jalba”

5 Dezbaterea televizată Kamala Harris - Donald Trump: „O luptă de cuțite într-o cabină telefonică”. Ce spun ultimele sondaje