Atac armat pe Champs-Elysées: Un bărbat suspectat de implicare în atac s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers

Atac armat pe Champs-Elysées: Un bărbat suspectat de implicare în atac s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers

Un bărbat pe care autoritățile belgiene l-au semnalat omologilor francezi în legătură cu o posibilă implicare în atacul comis joi pe bulevardul Champs-Elysées din Paris s-a prezentat la o secție de poliție din orașul belgian Anvers (nord) pentru a se preda, a anunțat vineri agenția de presă Belga citată de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne francez, Pierre-Henry Brandet, a declarat pentru postul de radio Europe 1 că un al doilea bărbat a fost identificat de oficiali belgieni din domeniul securității și semnalat autorităților franceze.

'Bărbatul care era căutat de autoritățile belgiene s-a prezentat la o secție de poliție din Anvers', în nordul Belgiei, a precizat Pierre-Henry Brandet, adăugând că suspectul intenționa să ajungă în Franța.

Un polițist a fost ucis și alți doi răniți joi seară pe bulevardul Champs Elysées din Paris de un atacator înarmat , care a fost la rândul său împușcat mortal de forțele de securitate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii