Asia Express, sezonul 7, 29 septembrie. Jean de la Craiova se alătură competiției.„Ne-a cam picat fața, zici că bea formol, ce bine se ține”

Asia Express, sezonul 7, 29 septembrie. Jean de la Craiova se alătură competiției.„Ne-a cam picat fața, zici că bea formol, ce bine se ține”

Concurenții de la Asia Express 2024 au pornit într-o nouă aventură, de această dată în Malaezia. Jean de la Craiova a intrat în competiție, în echipa lui Nicolai Tand și Sorin Brotnei. „Nu vreau să-i încurc deloc, dar totodată vreau să am amintiri de aici, să fac niște poze”, a spus Jean.

Jean de la Craiova se alătură competiției Asia Express FOTO: ASIA EXPRESS

Jean de la Craiova se alătură competiției Asia Express FOTO: ASIA EXPRESS

După ce au fost salvați în etapa precedentă, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost nevoiți să plece în cursa de astăzi cu un „handicap”, potrivit antena1.

Cei doi concurenți au parte de o surpriză neașteptată. Echipa lor s-a mărit cu un membru: Jean de la Craiova, care și-a făcut apariția pe un scuter, cu un geamantan roșu și o boxă din care se auzea muzică. „Ne-a cam picat fața”, recunoaște Sorin.

„Zici că bea formol, ce bine se ține Jean”, spune Ioana.

„Nu vreau să-i încurc deloc, dar totodată vreau să am amintiri de aici, să fac niște poze”, spune Jean.

„Jean este musafirul nostru și al vostru. El trebuie protejat aici. El este turist. (...) Uneori Jean va trebui să facă poze pentru că el vrea să rămână cu amintiri din această vacanță”, spune Irina.

Ce misiune au avut concurenții

„O să luați cu voi unul dintre dansatori. Așa va face fiecare echipă”, a anunțat Irina Fodor.

„Va trebui să mergeți pe străzile din jur și să găsiți locuitori din cele 14 provincii. Trei locuitori din provincii diferite. Acei locuitori trebuie să facă dovada apartenenței lor. (...) Trebuie să-i demonstreze asta juratului, care este dansatorul vostru”, a explicat Irina.

Echipele au o problemă comună: autostopul. Concurenții au dificultăți în a găsi transport să plece în următoarea misiune.

„Nu pot să înțeleg de ce ni se întâmplă asta”, spune Selina.

„Așa transpirat eu n-am mai fost în viața mea”, spune Jean.

Anca și Andreea au ales jokerul în jocul de Domino, însă piesele alese se potriveau deja.

„Ați câștigat o amuletă de 1.000 de euro și un Joker. Fetelor, ați câștigat primul Joker din Malaezia!” le anunță Irina.

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY , va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atacuri de o amplitudine fără precedent ale Ucrainei în Rusia!

2 Foarte interesante amănunte...

3 Ce vedete nu mai suportă românii / „Tudor Chirilă. Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent la 40+ de ani. Nu-i suport faţa, muzica şi ideil…

4 Amănunte despre un triplu asasinat petrecut cu 20 de ani în urmă

5 „Războiul din Ucraina se îndreaptă spre așa-numitul punct culminant”