Apariție surpriză la Convenția Națională Democrată. Oprah Winfrey a urcat pe scenă să o susțină pe Kamala Harris

Apariție surpriză la Convenția Națională Democrată. Oprah Winfrey a urcat pe scenă să o susțină pe Kamala Harris

Oprah a vorbit pentru prima dată la o convenție democrată miercuri seară, unde și-a declarat sprijinul pentru Kamala Harris și i-a încurajat pe independenți și pe alegătorii indeciși să îi susțină pe democrați.

Oprah și-a declarat sprijinul pentru Kamala Harris FOTO Arhivă

Oprah și-a declarat sprijinul pentru Kamala Harris FOTO Arhivă

Într-un discurs puternic, Oprah i-a încurajat pe alegători să voteze pentru „ce este mai bun în America”, potrivit The Guardian.

Aceasta a spus că este înregistrată ca independentă și i-a îndemnat pe ceilalți independenți și indeciși să voteze.

„Valorile și caracterul contează cel mai mult. În conducere și în viață. Și mai presus de orice, știți că acest lucru este adevărat, decența și respectul sunt pe buletinul de vot în 2024”, a declarat Oprah.

Ea a spus că a văzut sexism, inegalitate și diviziune și a fost victima acestora, dar a văzut și că, de cele mai multe ori, oamenii te ajută atunci când ai nevoie.

„Când o casă arde, nu întrebăm a cui este”, a spus Winfrey, adăugând că „dacă se întâmplă ca acea casă să aparțină unei femei fără copii care are doar o pisică, ei bine, încercăm să salvăm și acea pisică.”

Comentariile lui Winfrey au fost o referință la candidatul republican pentru vicepreședinte, JD Vance, care a fost criticat pentru că a spus că SUA este condusă de „femei fără copii, care au doar pisici.”

„Dezbaterea civilizată este vitală pentru democrație, și este ceea ce este mai bun în America”, a mai declarat vedeta.

„Curând, foarte curând, le vom învăța pe fiicele și fiii noștri despre cum acest copil al unei mame indiene și al unui tată jamaican, doi imigranți idealiști și energici, a crescut pentru a deveni cel de-al 47-lea președinte al Statelor Unite”, a spus Oprah mulțimii.