„Antrenorul de genii” a fost arestat preventiv. Lajos Kristof spune că se afla într-o stare de somnambulism când a violat un minor

„Antrenorul de genii” a fost arestat preventiv. Lajos Kristof spune că se afla într-o stare de somnambulism când a violat un minor

Lajos Kristof, care a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual un băiat de 14 ani, a fost arestat preventiv duminică. Acesta a declarat în fața anchetatorilor că ar fi întreținut relații sexuale cu minorul fără să fie conștient și că se afla într-o stare de somnambulism, potrivit TVR Info.

Lajos Kristof spune că era somnambul când a întreținut relații sexuale cu un minor FOTO Arhivă

Lajos Kristof spune că era somnambul când a întreținut relații sexuale cu un minor FOTO Arhivă

Pentru că nu putea nega ceea ce au văzut cu ochii lor polițiștii care l-au prins în flagrant , Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind somnambul.

Polițiștii secției 26, cei care investighează dosarul vor să afle acum dacă e vorba de o singură victimă sau dacă așa zisul „antrenor de genii” a făcut și alte victime.

Mama minorului găsit în locuința lui Kristoff a declarat pentru TVR că și al doilea copil al ei, de 13 ani, era apropiat de bărbatul acuzat de viol.

"Îmi spunea că exagerez când îmi cer dreptul de mamă şi că e un abuz ăsta. Mă punea la punct, scria la 2-3 noaptea mesaje interminabile, să îmi arate că eu exagerez şi că copiii au dreptul să îşi aleagă cu cine să stea, au dreptul să aibă prieten de ataşament. La vârsta aceasta, să încurajezi copilul spre a nu asculta şi a face ce doreşte el îi dai o forţă nebănuită", a spus femeia.

Potrivit polițiștilor, din cercetările și verificările efectuate în prealabil privind acest caz, s-a ajuns la concluzia ca Kristof l-ar fi ademenit pe minorul de 14 ani prin oferirea de cadouri scumpe în schimbul întreținerii de raporturi intime.

Potrivit unor surse din anchetă citate de TVR Info, copilul primea lunar de la profesor sume cuprinse între 2.500 și 3.000 de lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii