Anna Lesko, în costum de baie, la plajă. Cum arată vedeta la 45 de ani

Anna Lesko, în costum de baie, la plajă. Cum arată vedeta la 45 de ani

Pe contul său de Instagram, Anna Lesko a postat recent fotografii cu ea făcute pe plajă, în costum de baie, dar şi un filmuleţ. Reacţia fanilor nu s-a lăsat mult aşteptată.

Ana Lesko are o siluetă de invidiat FOTO: Arhivă Personală

Ana Lesko are o siluetă de invidiat FOTO: Arhivă Personală

Frumoasa artistă, care de-a lungul timpului a sucit multe capete şi a frânt multe inimi, a reuşit să-şi suprindă din nou admiratorii, după ce a postat, zilele trecute, pe rețelele de socializare imagini cu ea pe plajă, într-un costum de baie din două bucăţi, relatează playtech.ro.

La 45 de ani şi mamă a unui băiat în vârstă de 10 ani, Anna Lesko are o siluetă de invidiat, lucru remarcat, de altfel, de urmăritorii săi din mediul virtual.

Anna Lesco pe plajă. Sursă foto: Instagram

Anna Lesco pe plajă. Sursă foto: Instagram

„Un corp superb,perfect! Toată aprecierea din partea mea. Ai un băiețel minunat, ești cea mai fericită mămică” / „Ce corp perfect” / „Perfectă…nimic în plus!” / Sexy și atrăgătoare” / „Cea mai frumoasă și sexy”, sunt câteva dintre comentarii pe care le-au lăsat admiratorii săi.

După cum a mărturisit cu ceva timp în urmă, fără a fi vulgară, îi place să îşi cultive senzualitatea şi feminitatea.

„Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex-appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic, dacă poţi să-l citeşti printre rânduri. Postările mele sunt presărate cu autoironie, puţin sarcasm, umor şi mult fun“, scria Anna Lesko în urmă cu ceva vreme, răspunzând unor persoane care o acuzaseră că se expune prea mult public.

Şi pentru că îi place şi vrea să se menţină în formă fizică, frumoasa artistă este atentă la alimentaţie şi face şi exerciţii fizice în mod constant În plus, mai spune ea, la anumite intervale de timp, urmează o dietă drastică de detoxificare a ficatului.

În ceea ce priveşte latura sentimentală, Anna Lesko a declarat că preferă să fie singură decât într-o relaţie nepotrivită şi că momentan se concentrează pe timpul petrecut cu fiul său, Adam. Deşi nu caută o relaţie, dacă va găsi bărbatul echilibrat pe care şi-l doreşte, nu refuză ideea de a avea o relaţie.

„Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi. Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai… Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus vedeta într-un podcast la Mihai Morar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii