Angelina Jolie, blondă și zâmbitoare, după clarificarea mediatizatei „idile” cu Akala

Angelina Jolie, blondă și zâmbitoare, după clarificarea mediatizatei „idile” cu Akala

Angelina Jolie a fost văzută în Los Angeles pentru prima dată de la promovarea celui mai recent film al său, „Maria”, la New York și Londra și după un lung șir de speculații privind presupusa sa idilă cu rapperul Akala.

Akala și Jolie. FOTO: Profimedia

Akala și Jolie. FOTO: Profimedia

Marți, când a fost surprinsă mergând zâmbind, în timp ce purta un costum închis la culoare, ochelari de soare negri supradimensionați, cizme și o geantă mare, actrița în vârstă de 49 de ani părea mai blondă ca niciodată, notează Daily Mail Online .

Aceasta este prima dată de când fosta soție a lui Brad Pitt a fost văzută după clarificările apărute în presă cu privire la natura relației sale cu rapperul britanic Akala.

Actrița premiată cu Oscar și muzicianul sunt doar prieteni, în ciuda faptului că ar fi petrecut timp împreună la hotelul ei din Londra, potrivit The Sun.

Contrar speculațiilor din ultimele luni, potrivit cărora cei doi au fost implicați într-o poveste de dragoste, o sursă a susținut că relația lor este pur platonică.

Akala, într-o relație cu altcineva

În plus Akala, în vârstă de 40 de ani, ar fi deja într-o relație cu o altă persoană, prietenă cu vedeta, susține o sursă pentru People.

Potrivit aceleiași surse, cei trei „lucrează împreună”, iar partenera lui Akala merge cu ei la „fiecare eveniment”.

Aceeași publicație susține că Angelina Jolie și artistul au stat în hotelul ei - The Corinthia din Londra - timp de două nopți la rând. Cei doi ar fi avut chiar și o cină intimă la Soho House.

Zvonuri despre o așa-zisă relație au început încă din luna mai, după ce In Touch a scris că Angelina și Akala s-ar întâlni de „mai mult de un an”.

În august, ei ar fi fost văzuți părăsind împreună un hotel din Italia, în timpul Festivalului de Film de la Veneția - ceea ce a reaprins zvonurile de idilă.

„Ea și Akala nu sunt împreună. Ea este prietenă cu el și cu partenera lui, Chanelle, care era și ea acolo”, a declarat sursa People, care vorbește despre o prietenie de „mai mulți ani” și de faptul că „împărtășesc aceeași pasiune când vine vorba de cauze sociale și umanitare”.

Angelina Jolie a fost văzută cu Akala și în alte ocazii, inclusiv la premiera de la Londra a filmului ei, „Maria” sau la cea de la New York.

El a fost prezent și la evenimente promoționale cu actrița, dar și la petreceri pentru marca ei, Atelier Jolie.

Angelina se află în mijlocul unui proces cu Brad Pitt (60 de ani), legat de vinăria lor Chateau Miraval , pe fondul divorțului lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Motivul pentru care Laura Crișan și-ar fi aruncat tatăl în aer

2 Gigi Becali, despre generalul Lucian Pahonțu: „Are cea mai mare putere din România” / „Mi-e frică de omul ăsta”

3 Mungiu-Pippidi / „Maia Sandu a fost sfătuită prost, probabil din zona serviciilor românești”

4 „Numărul de șefi de stat care au răspuns invitației lansate de Vladimir Putin arată că liderul de la Kremlin nu este deloc izolat pe scena internațion…

5 Imaginea este de astăzi...