Andrew Tate jubilează după ridicarea interdicției de a părăsi România: „Sunt liber” VIDEO

Andrew Tate jubilează după ridicarea interdicției de a părăsi România: „Sunt liber” VIDEO

Andrew Tate a jubilat pe o rețea socială după ce Tribunalul București a hotărât, vineri, să ridice restricțiile privind părăsirea României de către el și fratele său, Tristan Tate.

Sunt liber. Pentru prima dată în trei ani pot părăsi România. Cazul simulacru se destramă”, a scris Andrew Tate într-o postare pe platforma X, unde a distribuit și un link către site-ul său The Real World.

Veți fi acolo?”, i-a întrebat el pe fani.

Tribunalul București a hotărât vineri să mențină măsura preventiva a controlului judiciar în cazul fraților Tate, dar aceștia pot părăsi țara, magistrații ridicând restricțiile privind călătoriile lor în cadrul Uniunii Europene în procesul în care este judecat, alături de fratele său şi două complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) pentru constituirea unui grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării unor femei prin obligarea lor la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Mesajul lui Andrew Tate de pe platforma X este însoțit de un videoclip în care acesta apare în bustul gol și comentează procesul.

Așa că a trebuit să mă opresc din sparring deoarece am primit niște vești interesante. Pentru prima dată în aproape trei ani, judecătorul a decis că pot părăsi România. Toată lumea știe că acest caz împotriva mea este o farsă, procesul este pedeapsa, în cele din urmă, voi fi nevinovat și au încercat să mă pedepsească cu procesul. Dar acum judecătorul meu a decis că după trei ani am voie să părăsesc România”, spune Andrew Tate în videoclip.

 Andrew Tate. FOTO X  @Cobratate

Andrew Tate. FOTO X @Cobratate

Decizia nu este definitivă

Potrivit deciziei pronunțate vineri de Tribunalul București, decizie care poate fi contestată de către DIICOT în 48 de ore de la comunicare, „în baza art. 207 C. proc. pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA Și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o noua verificare a măsurii preventive dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art. 2081 C.p.p. rap la art. 215 alin. 1,2, 8 şi 9 C.p.p. dispune înlocuirea obligaţiei inculpaților TATE III EMORY ANDREW şi TATE TRISTAN de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia inculpaților de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată”.

Trafic de persoane și viol, două dintre infracțiunile pentru care este judecat

În sarcina fraților Tate sunt reţinute mai multe infracțiuni: constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Potrivit DIICOT , infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Anchetatorii spun că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Andrew și Tristan Tate le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda „Loverboy”).

Anchetatorii au identificat şapte victime în acest caz, însă doar trei s-au constituit părţi civile în dosar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii