Andrei Versace, crai de Dorobanți, a fost găsit mort în locuința sa de lux din Capitală

Andrei Versace, crai de Dorobanți, a fost găsit mort în locuința sa de lux din Capitală

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în spațiul public drept Andrei Versace sau „Regele Fițelor”, a fost găsit mort, sâmbătă, 20 iulie 224, în apartamentul său dintr-un complex rezidențual de lux din Capitală.

Andrei Versace. FOTO Facebook

Andrei Versace. FOTO Facebook

Oamenii legii au fost anunțați de locatarii blocului care au simțit „un miros înțepător” care răzbătea din locuința bărbatului.

Polițiști din cadrul Poliției Capitalei - Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență”, mai spun oamenii legii.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București , împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii