Andrei Rațiu și-a schimbat look-ul. Cum arată fundașul naționalei, care și-a vopsit părul albastru la Euro 2024 FOTO

Andrei Rațiu și-a schimbat look-ul. Cum arată fundașul naționalei, care și-a vopsit părul albastru la Euro 2024 FOTO

Andrei Rațiu a avut o evoluție bună la Euro 2024, fiind remarcat atât pentru jocul din teren, cât și pentru apariția sa extravagantă, cu părul vopsit în albastru.

Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru la Euro 2024

Andrei Rațiu și look-ul său extravagant la Euro 2024. Foto Facebook

Poreclit "Sonic" pentru viteza sa, fundașul dreapta s-a vopsit pe cap în albastru, culoarea celebrului arici din desenele animate cu același nume, și a fost subiect de discuție în presa internațională. La câteva zile după ce România a părăsit Euro 2024, în faza optimilor de finală, fotbalistul lui Rayo Vallecano a plecat în vacanță, nu înainte de a-și schimba din nou look-ul.

Andri Rațiu, cu un nou look pe plaja din Ibiza

După încheierea Euro 2024, Andrei Rațiu și-a făcut codițe. Foto Instagram

Andrei Rațiu a ales să meargă în concediu pe o plajă din Ibiza și a publicat o fotografie în care părul său este prins în codițe, cu câteva extensii albastre, el rămânând ras pe lateralele capului.

Tricolorul aparține de Rayo Vallecano, dar nu este prima opțiune pe banda dreaptă a formației spaniole. Presa britanică a anunțat că fundașul dreapta de 26 de ani a ajuns pe lista lui Brighton, club care a încheiat pe 11 în Premier League în sezonul precedent.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii