Andreea Esca și Mihai Bobonete, lideri ai suporterilor români la EURO 2024: „Azi este ziua ce mare! Hai România!” VIDEO

Andreea Esca și Mihai Bobonete, lideri ai suporterilor români la EURO 2024: „Azi este ziua ce mare! Hai România!” VIDEO

Atmosfera a fost electrizantă înainte de meciul România-Belgia, parte din Grupa E de la EURO 2024. Mii de fani români s-au adunat, pregătindu-se pentru o paradă spectaculoasă spre stadion. Actorul Mihai Bobonete și prezentatoarea Andreea Esca au fost în fruntea acestei galerii.

Mihai Bobonete, liderul galeriei la meciul România-Belgia

„România, e! România, e!” au scandat miile de fani, veniți din toate colțurile lumii. Mihai Bobonete, la prima sa experiență ca lider de galerie, a condus mulțimea cu energie: „E greu să conduci o mare de mii de români? (...)Îi batem, ce așteptări să am? Merg pe 3-0 direct.”, a spus actorul serialului de comedie, potrivit Știrile Protv.

Mihai Bobonete, liderul galeriei de suporteri din Koln, la Euro 2024 - foto Instagram

Mihai Bobonete, liderul galeriei de suporteri din Koln, la Euro 2024 - foto Instagram

Andreea Esca, în mijlocul suporterilor

Andreea Esca a capturat emoția momentului: „Ce le spui oamenilor de acasă? Că noi le aducem emoția! Nu are cum să nu ajungă emoția. Am fost la multe meciuri, dar nu la fel de bine organizate ca cel de aici, simți că trăiești.”

Din Satu Mare venim să susținem echipa României. 3 la 1! 3-1!” sau „Eu sunt din București, dar România e viața mea. Sper ca băieții noștri să facă un meci mare, să nu uite că suntem alături de ei” au fost doar câteva dintre mesajele de susținere.

Pe traseul de aproximativ 2 kilometri spre stadion, suporterii au scandat numele țării la fiecare oprire, creând o atmosferă de neuitat.

Locuitorii germani au privit cu admirație mulțimea galbenă, unii alăturându-se atmosferei de sărbătoare. „Foarte impresionat, nu atât de impresionant ca fanii scoțieni, dar impresionant” a declarat un localnic.

Meciul România-Belgia, care începe la ora 22:00, promite să fie un moment memorabil pentru toți cei prezenți.

Meciul România - Belgia de la EURO 2024

Meciul, programat să aibă loc la Koln ș i transmis în direct pe Pro TV la ora 22:00, reprezintă o șansă crucială pentru tricolori de a se califica în optimile de finală ale turneului european. România are nevoie de o victorie în unul din cele două meciuri rămase din grupă, inclusiv cel de astăzi cu Belgia sau cel cu Slovacia pe 26 iunie, pentru a asigura un loc în fazele eliminatorii, marcând potențial a doua lor calificare într-un turneu major după o așteptare de 24 de ani.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Stareța Mănăstirii Voroneț, Gabriela Platon, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități monahale

2 „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern” / Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene

3 Un fost procuror DNA cu pensie lunară de 42.700 lei a dat statul în judecată pentru mărire!

4 Ucraina a reușit să obțină cel mai mare succes de război asimetric din istorie

5 Soții Videanu sunt „pensionarii” români opriți pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro / „Un colier pentru soția mea și un ceas pe car…