Andreea Bălan, luată pe nepregătite de întrebarea uneia dintre fiicele sale: „Dacă Victor aduce un inel frumos și te cere în căsătorie?” VIDEO

Andreea Bălan, luată pe nepregătite de întrebarea uneia dintre fiicele sale: „Dacă Victor aduce un inel frumos și te cere în căsătorie?” VIDEO

Andreea Bălan este în al nouălea cer. Vedeta a publicat de curând pe contul său de Instagram un videoclip cu un moment extrem de „frumos” , conform spuselor sale.

În videoclipul cu pricina, cântăreața și cele două fiice ale sale îl așteptau în mașină pe tensimen, care plecase să cumpere flori. În acest timp, Andreea Bălan a fost luată pe nepregătite de o întrebare a fiicei sale cea mare, Ella.

Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie și zice: Vrei să fii soția mea?”, a întrebat, vizibil entuziasmată, fiica cea mare a Andreei Bălan, conform Libertatea.

Andreea Bălan

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu tenismenul Victor Cornea. Foto: Arhivă

Ulterior, jucătorul de tenis a revenit la mașină, însă nu cu un inel, ci cu un buchet de bujori. Victor Cornea nu le-a uitat nici pe fiicele cântăreței, care, de asemenea, au primit câte o floare.

E prea frumos sa fie doar pe story. Prin puterea exemplului, fetițele mele învată să se iubească și să fie prețuite și iubite. @victorcornea te iubim”, se arată în descrierea postării făcute de vedetă.

De asemenea, cântăreața este mereu alături de iubitul său, Victor Cornea, la turnele în care acesta participă. În acest sens, relația dintre cei doi a fost și ținta unor critici pe Instagram, unde o femeie a acuzat-o pe artistă că nu îi permite iubitului său să se concentreze mai mult asupra vieții profesionale.

Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de artistă.

Andreea Bălan a răspuns că sprijinul său este esențial pentru ca jucătorul de tenis să se simtă puternic și să ofere performanțe remarcabile pe teren: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite