„Am spus da” / Anisia Gafton, cerută în căsătorie de iubit

„Am spus da” / Anisia Gafton, cerută în căsătorie de iubit

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Serghei, în timpul vacanței petrecute de cuplu în Grecia. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a postat pe rețelele sociale imagini cu momentul de care își va aminti toată viața.

Momentul emoționant al cererii în căsătorie a fost precedat de altele, amuzante, de pe traseul până la locul romantic ales de logodnicul său, Serghei.

Vedeta le-a arătat fanilor și urmăritorilor ei și inelul de logodnă.

Anisia Gafton este nu doar câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ci și protagonista mai multor proiecte de succes .

În anul 2016, vedeta a câștigat premiul de originalitate la „Românii au Talent”. în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, a participat și la emisiunea concurs „Ferma vedetelor”, de la Pro TV, dar și la „iUmor” ;i „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Cât despre ă presupusul premiul de 128 de mii de euro de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe marginea căruia s-au făcut multe speculații, amintim că Anisia Gafton a mărturisit:

„S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii