„Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

„Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

Manelistul Vali Vijelie a știut în ce să-și investească banii pentru a o duce bine și el și întreaga familie la bătrânețe.

Artistul câștigă bani frumoși la nunți unde toată lumea aruncă cu bani pe dedicații. Așa se face că Vali a reușit să adune o avere frumușică în toți anii de carieră solistică.

Vali Vijelie cumpără apartamente: „Orice cal devine gloabă”

Manelistul a fost însă prevăzător și a decis să investească în imobiliare, o afacere care să îi asigure un venit pasiv.

Invitat, recent, în cadrul podcastului Vali „Povești de film” cu Mara Bănică , solistul a povestit cum a început să cumpere apartamente, pe care le-a dat apoi în chirie.

„Eu mă gândeam tot timpul. Tata mi-a spus. <<Ai grijă ce faci în viață. Vinde vecinul de jos, cumpără>>. Eu în loc să mă duc să cumpăr apartament, m-am dus și am luat mașină.

Mi-a zis: <<Ai bani, cumpără! I-am zis: “ce să fac cu atâtea case?>>Am crescut mai mare, m-am căsătorit, fiind cu Carmen. Tata avea o vorbă: <<Orice cal ajunge gloabă>>.

Am zis că trebuie să fac și eu ceva măcar să-mi vină și mie, când îmbătrânesc și nu mai pot, să-mi vină și mie 100 de dolari. Am făcut eu socoteală, atunci am zis că 100 de dolari îmi ajunge și de mâncare, dar dacă îmi vin 3000 de dolari?”, a povestit Vali Vijelie.

Artistul a început prin a achiziționa mai întâi magazine, apoi, câte un apartament, două. A devenit, în scurt timp, un afacerist de nota 10.

În prezent, cumpără apartamente care sunt situate de preferință în același bloc.

„Am început ușor, ușor. Am luat de le cumătrul meu câteva magazine. Decât să cumpăr la o lună, două, trei, fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu.

Cel mai bine de asta se ocupă soția, e afacerea ei, cine altcineva se putea ocupa? Mai bine ca ea nu putea să facă nimeni”, a mai spus Vali Vijelie.

În ce relații mai este cu nevasta, după ce a înșelat-o?

În urmă cu o lună și mai bine, Vali Vijelie a fost în centrul unui scandal conjugal, fiind surprins în compania unei brunete focoase, pe care o ciupea cu nesaț de posterior. S-a spus atunci că artistul ar fi fost dat afară din casă de soție.

Manelistul spune, însă, acum că soția lui, Carmen Rusu, l-a iertat și că nu ar fi geloasă.

„Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu, avem copii, suntem fericiți (...) E cel mai bun critic al meu. Bineînțeles că țin cont de părerea ei.

I-am învățat (n.r. pe copii) că banul nemuncit nu e spornic (...) Eu am zis că dacă ei nu merg la muncă, nu vor primi nimic.

Muncești și îți dorești ceva? Să vină la mine și să stăm de vorbă”, a declarat Vali Vijelie, la „Petrecem în familie”.

Vali Vijelie și soția lui, Carmen, sunt împreună de 28 de ani și au împreună patru copii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii