Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO

Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO

Dacă vrei să ai o viață lungă și sănătoasă, atunci ar trebui să acorzi atenție produselor pe care le consumi. Alimentele și băuturile fac o mare diferență și probabil că știi deja ce este sănătos și ce ar trebui să eviți pe cât posibil.

Mâncare de tip fast-food

Nici băuturile răcoritoare dietetice nu sunt sănătoase. Foto: Arhivă

În acest sens, medicul Jeremy London, specializat în chirurgie cardiovasculară, a vorbit într-un video făcut public pe TikTok despre alimentele și băuturile pe care nu trebuie să le consumi, conform LadBible .

Fast-food

Majoritatea produselor disponibile în lanțurile de fast-food sunt «alimente comestibile», nu sunt nici măcar alimente adevărate”, a spus medicul.

Sigur știi că majoritatea produselor pe care le comanzi la un fast-food nu fac parte dintr-o dietă sănătoasă și echilibrată. Este important să conștientizezi că ceea ce mănânci nu este și sănătos.

Băuturi răcoritoare

Dacă alimentele de tip fast-food ocupă primul loc pe listă, băuturile răcoritoare se află pe locul al doilea . Nici băuturile răcoritoare dietetice nu sunt sănătoase, iar medicul le-a descris drept „moarte lichidă”.

Băuturile răcoritoare conțin mult zahăr.

Produse lactate

Suntem singurele mamifere care beau lapte după vârsta copilăriei și îl bem de la o specie diferită. Gândiți-vă la asta”, a afirmat Jeremy London.

Alcoolul

Doctorul a susținut că alcoolul este „absolut toxic pentru fiecare celulă din corpul nostru”, spunând că „chiar și consumul moderat sau ocazional” ar fi dăunător pentru sănătatea ta.

Jeremy London le-a cerut urmăritorilor săi de pe TikTok să „nu-și mai otrăvească în mod activ organismul”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii