Alertă în Rostov. Ard depozite de petrol, după un atac cu drone VIDEO

Alertă în Rostov. Ard depozite de petrol, după un atac cu drone VIDEO

În regiunea Rostov din sudul Rusiei, mai multe depozite de petrol au luat foc în urma unui atac cu drone ucrainene, marţi dimineaţă, potrivit autorităților locale.

Mai multe depozite petroliere sunt în flăcări, după un atac cu drone în regiunea Rostov, care se învecinează cu Ucraina, conform Reuters.

Guvernatorul Vasili Golubev a raportat prin intermediul Telegram: „Potrivit datelor preliminare, nu există victime”.

Depozite de petrol, Rostov, în flăcări, după un atac cu drone ucrainene - 18 iunie

Dronele ucrainene au lovit portul Azov, Rostov, Rusia - Foto X via Telegram Baza and Mysiagin

Acesta a confirmat că focul a cuprins aproximativ 5.000 de metri cubi de combustibil, iar echipajele de pompieri, sprijinite de 21 de echipamente specializate, sunt mobilizate pentru a stinge flăcările.

Incendiul a avut loc în oraşul Azov, situat în apropierea râului Don şi la doar 16 kilometri de Marea Azov. În ciuda gravităţii situaţiei, nu au fost făcute declaraţii imediate din partea Ucrainei cu privire la incident.

Autorităţile de la Kiev au susţinut anterior că astfel de atacuri asupra infrastructurii energetice, militare şi de transport din Rusia sunt menite să slăbească eforturile de război ale Moscovei.

Situaţia rămâne tensionată în regiunea Rostov, pe fundalul războiului în curs dintre Rusia şi Ucraina, iar incidentele de acest gen continuă să amplifice preocupările internaţionale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii