Alerta cu bombă de la hotelul din Timișoara unde este cazată și președinta USR Elena Lasconi a fost falsă. Oamenii au fost evacuați din clădire degeaba

Alerta cu bombă de la hotelul din Timișoara unde este cazată și președinta USR Elena Lasconi a fost falsă. Oamenii au fost evacuați din clădire degeaba

S-a dat alarma la Timișoara, luni după-amiază, 9 septembrie, dupa ce un apel la 112 a anuntat o bombă la Hotelul Continental. Mai mulţi oameni au fost evacuaţi din unitatea hotelieră aflată în apropiere de centrul oraşului. Printre cei cazați la acest hotel se numără și președinta USR Elena Lasconi.

UPDATE 20:15 "În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existenţa unei bombe în incinta societăţii comerciale, poliţiştii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă", a transmis IPJ Timiş.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit unor surse oficiale, imediat după ce a fost primit apelul la numărul de urgenţă 112, în zonă au sosit poliţişti şi lucrători SRI.

Se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost doar o glumă proastă sau dacă, într-adevăr, în hotel se află un dispozitiv exploziv.

Mai multe persoane care se aflau în hotel au fost evacuate.

Printre acestea și liderul USR, Elena Lasconi, declară surse din partid.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

4 Misterioasa sinucidere a secretarei-șefe de la UMF București

5 Șoșoacă și-a abandonat partidul? / ANAF a declarat SOS România „inactiv”. Formațiunea riscă să nu poată participa în alegeri