Alegeri locale și europarlamentare 2024: ștampilă de vot pierdută, găsită de poliție, după un control corporal

Alegeri locale și europarlamentare 2024: ștampilă de vot pierdută, găsită de poliție, după un control corporal

Poliţia Capitalei a efectuat verificări corporale, duminică, în ziua alegerilor locale și europarlamentare 2024 , în incinta unei secţii de votare din Sectorul 6, după ce a fost sesizată pierderea unei ştampile de vot.

Ștampilă vot. FOTO arhivă

Ștampilă vot. FOTO arhivă

După sesizarea potrivit căreia o persoană ar fi pierdut ștampila, în timp ce se afla în incinta unei secții de votare din Sectorul 6, polițiștii Secției 20 Poliție au efectuat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză, o femeie în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei, iar în urma efectuării controlului corporal și al bagajului, asupra acesteia a fost găsită ștampila”, a transmis Direcția Generală de poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt”.

Nu este primul incident din Capitală la alegerile locale și europarlamentare 2024

Amintim că, de la deschiderea urnelor pentru alegerile locale și europarlamentare 2024, au avut loc mai multe incidente electorale la nivel național, inclusiv în București.

Polițiștii bucureșteni au găsit buletine de vot deja ștampilate într-o secție de votare din Sectorul 2 al Capitalei.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii