Al Pacino a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Al Pacino a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Al Pacino a vorbit deschis despre decizia sa de a nu se căsători în noua sa carte de memorii, „Sonny Boy”. Actorul de 84 de ani a dezvăluit cum relațiile sale au fost afectate de teama de angajament și anii de durere emoțională pe care i-a trăit în urma alegerilor sale.

Al Pacino explică de ce nu s-a căsătorit niciodată în noua sa carte de memorii FOTO Arhivă

Al Pacino explică de ce nu s-a căsătorit niciodată în noua sa carte de memorii FOTO Arhivă

Actorul din The Godfather, în vârstă de 84 de ani, a avut o serie de relații de mare profil de-a lungul carierei sale ilustre, inclusiv cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Lyndall Hobbs și Lucila Solá – dar acesta nu s-a căsătorit niciodată, scrie Daily Mail.

Acesta a dezvăluit că s-a opus cu tărie unei astfel de uniuni pentru că nu credea că ar „ajuta la nimic”.

Totuși, a fost aproape să o ceară în căsătorie pe fosta sa iubită și actriță din Apollo 13, Kathleen Quinlan, acum în vârstă de 69 de ani.

„Timpul petrecut cu Kathleen a fost cel mai apropiat moment de căsătorie pe care l-am avut vreodată”, a scris el. „Dar întotdeauna m-am ferit de căsătorie.

„Cred că nu am văzut cum ar ajuta la ceva. Voiam doar să evit ceea ce credeam, la vremea respectivă, că este inevitabil, intrarea în trenul durerii.”

El a adăugat: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Kathleen este încă prietena mea și o iubesc. Dar nu a fost ușor să spun nu căsătoriei cu o femeie pe care o iubeam.

„Ea știa ce vrea și a obținut, doar că era cu altcineva. M-a durut când a plecat și am purtat acea durere mulți ani.”

Al a ieșit cu Kathleen timp de aproximativ doi ani, între 1979 și 1981.

După relația lor, ea s-a căsătorit cu artistul Warren Long în 1987. Căsătoria lor nu a durat, iar ei au divorțat câțiva ani mai târziu.

Apoi s-a căsătorit cu actorul Bruce Abbott în 1994. Ei au divorțat în 2022.

Patru copii din relații diferite

În ciuda faptului că nu s-a căsătorit niciodată, Al are patru copii din trei relații diferite.

El o are pe fiica Julie Marie, în vârstă de 34 de ani, cu antrenoarea de actorie Jan Tarrant, și gemenii fraterni Anton și Olivia, în vârstă de 23 de ani, cu actrița din National Lampoon's Vacation, Beverly D'Angelo.

Recent, în iunie 2023, Al a devenit tatăl lui Roman, împreună cu producătoarea și executiva Noor Alfallah, la vârsta de 83 de ani.

În august, în timp ce era în Beverly Hills, Noor a fost întrebată dacă ar lua vreodată în considerare căsătoria cu Al, la care a răspuns: „Nu știu.”

Ea a remarcat anterior că nu avea intenția de a merge pe calea căsătoriei cu câștigătorul Oscar, descriindu-se drept „nu tipul care să se căsătorească” în noiembrie 2023.

Experiența de părinte

Într-un interviu recent, Al a spus că a deveni părinte mai târziu în viață nu a fost diferit față de anii săi mai tineri.

„Este întotdeauna la fel”, a declarat legenda actriței octogenare pentru People. „Este întotdeauna la fel. Este o mini minune. Asta pot spune. Este atât de minunat să ai copii. Pentru mine, mi-a plăcut. M-a schimbat, dacă vrei să spui, în bine.

„M-a schimbat pentru totdeauna. Și ideea că îți îndrepți atenția asupra altor ființe umane care se întâmplă să fie copiii tăi... acolo este dragostea.”

Al rămâne „buni prieteni și co- părinți” cu Noor, în ciuda încheierii relației lor de doi ani la câteva luni după nașterea fiului lor.

După despărțirea de Noor, ea a avut „mai multe întâlniri” cu gazda de Real Time, Bill Maher, care, la 68 de ani, este cu 38 de ani mai în vârstă decât ea.

De ce „Sonny”

Penguin Press a publicat prima carte de memorii a lui Pacino, Sonny Boy, pe 8 octombrie.

Al a fost poreclit „Sonny” în vremea când era un adolescent rebel care frecventa High School of Performing Arts din Manhattan, care a devenit faimos în filmul Fame din 1980, regizat de Alan Parker.

Memoriile sale detaliază, de asemenea, timpul său pe platourile de filmare pentru Scarface și The Godfather, în care a interpretat rolul mafiotului Michael Corleone.

Filmul i-a adus o nominalizare la Premiul Academiei pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar, dar era atât de anxios cu privire la posibilitatea de a fi concediat încât spera în secret ca o accidentare la gleznă pe platou să-i ofere o oportunitate de a ieși din film.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amanții Reginei României și scandalurile care au zguduit țara

2 Șeful spionajului german, semnal de alarmă fără precedent despre Rusia

3 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

4 „Am pierdut 165.000 de lire într-o oră” / Revolut, compania din domeniul bancar cu cele mai multe plângeri de fraudă din Marea Britanie

5 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață