Al Pacino, 84 de ani, a vorbit despre experiența de a fi tatăl unui copil de un an, în timp ce fata lui cea mai mare are 34 de ani

Al Pacino, 84 de ani, a vorbit despre experiența de a fi tatăl unui copil de un an, în timp ce fata lui cea mai mare are 34 de ani

La 84 de ani, Al Pacino trăiește bucuria de a fi tată pentru a patra oară, de această dată al unui băiețel pe nume Roman.

image

Producătoarea Noor Alfallah în vârstă de 29 de ani, actuala parteneră a actorului, este mama lui Roman care acum are un 1 an și 4 luni.

Într-un interviu acordat revistei People, Al Pacino a exprimat o bucurie imensă legată de paternitate, mărturisind că a fi tată a patru copii l-a schimbat profund.

„Este atât de minunat să ai copii”, a spus actorul în vârstă de 84 de ani.

„Pentru mine, a fost minunat”, a spus Al Pacino. „M-a schimbat, dacă vreți să spuneți, în bine. M-a schimbat pentru viață. Iar ideea că îți arunci atenția asupra altor oameni care se întâmplă să fie copiii tăi... acolo este dragostea”.

El este, de asemenea, tatăl lui Julie, 34, cu Jan Tarrant, și al gemenilor Anton și Olivia, 23, cu actrița Beverly D'Angelo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când apare «cioclul» în sediu, știm că cineva va fi determinat să demisioneze” / Secretele murdare ale marilor companii IT din România dezvăluite de un…

2 Da, este Daniela Crudu...

3 VIDEO „E absolut halucinant cum bate câmpii”

4 VIDEO Vomitiv natural...

5 Foarte interesant!