Horia Ivanovici, mire la 50 de ani! Jurnalistul și prezentatorul emisiunii „Fanatik Super Liga” s-a însurat în weekend cu iubita lui, Ioana, o adevărată apariție și datorită frumuseții, dar mai ales datorită părului lung și roșu ca focul, care ne amintește de personajul Disney Ariel. Nunta celor doi a reunit la celeași mese prieteni vechi din lumea sportului, după cum se vede în galeria foto de mai jos. FOTO: anamariaprodanreghecampf / Instagram.

anamaria prodan si al bano (1)SeparatorVEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 10

Nunta a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor feeric, iar imaginile publicate în social media au devenit virale. Anamaria Prodan, care s-a numărat printre invitați, alături de copiii ei, a distribuit poze care au adunat sute de comentarii. Impresara s-a pozat cu Adrian Mutu, Mihai Stoichiță, Florentin Petre, Bănel Nicoliță, Silviu Prigoană și băieții lui, dar cireașa de pe tort este fotografia Anei cu marele artist italian Al Bano Carrisi (81 de ani). Acesta din urmă a oferit momentul serii și a cântat la nunta soților Ivanovici.

De programul artistic s-a mai ocupat artista Bianca Sârbu care a ridicat toți oamenii de la masă și care, încântată de efectul pe care l-a produs programul ei, a anunțat: „Vreau să vă zic că după această nuntă am crescut prețul” (video mai sus). Bianca Sârbu a avut onoarea să cânte și alături de Al Bano celebra și nemuritoarea melodie „Felicita”.

„Când visele devin realitate! Al Bano, la fel de carismatic, generos și iubit. Multumesc, maestre, pentru acest duet care nu ar fi fost posibil și fără următorii oameni dragi!”, a scris Bianca, enumerându-i pe miri i pe prietenii acestora.

Silviu Prigoană a fost la nuntă alături de frumoasa lui soție, Mihaela Prigoană , dar și alături de băieții pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu.